News Mehedinti

S-a ales cu dosar penal după ce a fost prins turmentat la volan

S-a ales cu dosar penal după ce a fost prins turmentat la volan

Data: 13-2-2013

Polițiștii municipiului Orșova l-au depistat în trafic pe G. Dumitru în vârstă de 38 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea pe  Bulevardul 1 Decembrie 1918, un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul  fiind  de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. “În cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influența alcoolului”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinți.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus