News Mehedinti

SE ASFALTEAZÄ‚ PE DJ562A, ROGOVA CÄ‚TRE LIVEZILE

Data: 10-9-2021

S-a turnat primul strat de asfalt pe un sens de mers al drumului județean 562A, de-a lungul comunei Rogova, către comuna Livezile, investiția fiind realizată de Consiliul Județean Mehedinți.

PreÈ™edintele Consiliului JudeÈ›ean MehedinÈ›i, Aladin Georgescu, a mers la faÈ›a locului împreună cu primarul Costel Vamvu, reprezentanÈ›ii constructorului, dirigintele de È™antier È™i colegii din cadrul DirecÈ›iei Tehnice a Consiliului JudeÈ›ean MehedinÈ›i, care gestionează această investiÈ›ie.

Astăzi urmează să se toarne primul strat și pe cel de-al doilea sens de mers. Se vor realiza legăturile cu drumurile laterale (10), racordurile la proprietăți (75), se vor decolmata șanțurile, se vor realiza marcaje longitudinale și se vor monta indicatoare de circulație.

“Este o lucrare pe care o realizăm în interesul locuitorilor din comuna Rogova, dar È™i al celor care circulă către Livezile, până în DN6. De acum zona se va traversa pe un drum complet asfaltat. Continuăm să modernizăm drumurile judeÈ›ene din MehedinÈ›i!”, a declarat preÈ™edintele Consiliului JudeÈ›ean MehedinÈ›i, Aladin Georgescu.