News Mehedinti

Zeci de saci de gunoi colectaţi de pe malul Dunării în această dimineaţă

Zeci de saci de gunoi colectaţi de pe malul Dunării în această dimineaţă

Mai multe persoane au participat în această dimineaţă la o acţiune de colectare a gunoaielor de pe malul Dunării, în zona restaurantului Pescăruşul.

Astfel că, în mai puţin de două ore, personalul desemnat pentru curăţenie a strâns zeci de saci menajeri plini cu gunoaie aruncate pe malul apei. Orşovenii sunt rugaţi pe această cale să încerce pe cât posibil să arunce resturile de mâncare, ambalajele ori alte mizerii în locurile special amenajate şi nici decum pe malul Dunării.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus