News Mehedinti

Anunț public privind decizia etapei de incadrare

Data: 19-5-2022

TUCAN CATALIN VALENTIN și soția TUCAN IONELA-DANIELA, titulari ai proiectului sistematizare teren, construire casa de vacanța D+P+2E, foisor, put forat, bazin vidanjabil etans, apărare de mal, acostare ponton, imprejmuire și acces auto la DN 57, anunța publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinti, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, proiect propus a fi amplasat în comuna Eselnita, str. Dunarii, nr. F.N., zona MALA-OGASUL DRAGOMIR, judetul Mehedinti.

Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamneteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protecția Mediului Mehedinti din municipiul Drobeta Turnu Severin, strada Baile Romane, nr. 3, în zilele de luni pana joi, intre orele 08.00 – 14.00, vineri intre orele 08.00 – 12.00 precum și la următoarea adresa de internet: apmmh.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare în termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunț pe pagina de internet a APM Mehedinti.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus