News Mehedinti

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Data: 12-12-2022

ALBU LUMINIŢA, titulara al proiectului construire casă D+P+1E, apărare mal, bazin vidanjabil, împrejmuire şi acces la DN 57, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de catre Agenţia pentru Protectia Mediului Mehedinţi, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, proiect propus a fi amplasat in intravilanul comunei Dubova, judetul Mehedinţi.   

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul  Agenţiei pentru Protectia Mediului Mehedinţi din municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane, nr. 3, în zilele de luni pâna joi, intre orele 830 – 1600, vineri între orele 830 – 1400  precum şi la urmatoarea adresă de internet: apmmh.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunţ pe pagina de internet a APM Mehedinţi.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus