News Mehedinti

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Data: 19-12-2022

COSTEA MONICA și COSTEA EMIL,  titulari aI proiectului ”CONSTRUIRE CASĂ DE VACANȚĂ D+P+1E, MICROSTAȚIE DE EPURARE, PUȚ FORAT, APĂRARE DE MAL, ACOSTARE PONTON, ÎMPREJMUIRE ȘI ACCES  PIETONAL DIN DN 57”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului de către Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinți,  pentru proiectul   propus a fi realizat în județul Mehedinți, comuna Eșelnița, str. Dunării, nr.1044, CF nr. 53603 UAT Eșelnița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți din județul Mehedinți, municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane, nr.3, în zilele de luni - joi, între orele 8:00 – 16:30, vineri între orele 8:00 – 14:00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmmh.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus