News Mehedinti

ANUNT PUBLIC privind decizia etapei de incadrare TITULAR: NITU CORNELIA

Data: 25-11-2021

NITU CORNELIA anunța publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ,,Construire imobil cu destinația de camere de inchiriat-locuinte colective S+P+6E+E7, E8 retrase și imprejmuire,, propus a fi amplasat în comuna Dubova, judetul Mehedinti.

Proiectul deciziei de incadrare și motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protecția Mediului Mehedinti din municipiul Drobeta Turnu Severin, strada Baile Romane, nr. 3, în zilele deluni pana joi intre orele08.00 – 16.30, vineri intre orele 8.00 – 14.00 și la următoarea adresa de internet: www.apmmh.anpm.ro.

Comentarile/observatiile/Propunerile publicului interesat se pot inainta (în termen de zece zile de la data afisarii prezentului anunț).


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus