News Mehedinti

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Data: 9-5-2022

TUCAN CĂTĂLIN-VALENTIN şi soţia TUCAN IONELA-DANIELAanunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectulsistematizare teren, construire casă de vacanţă D+P+2E, foişor, puţ forat, bazin vidanjabil etanş, apărare de mal, acostare ponton, împrejmuire şi acces auto la DN 57, propus a fi amplasat în judetul Mehedinţi, comuna Eşelniţa, str. Dunării, nr. F.N., zona MALA-OGAŞULDRAGOMIR.

    Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Mehedinti din municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Baile Romane, nr. 3, in zilele de luni - joi intre orele 8,00-14,00; vinerea intre orele 8,00-12,00.

    Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Mehedinti.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus