News Mehedinti

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Data: 9-6-2022

NISULESCU GABRIEL si NISULESCU CRISTINA,  anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Construire casa de vacanta D+P+1E+M, bazin vidanjabil etans, put forat si imprejmuire”, propus a fi amplasat în județul Mehedinți , intravilan comuna Eselnita, str. Dunarii, nr. F.N.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi , Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane, nr.3, în zilele de luni-vineri, între orele 08.00-14.00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi.

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus