News Mehedinti

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Data: 8-12-2022

COSTEA MONICA și COSTEA EMIL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”CONSTRUIRE CASĂ DE VACANȚĂ D+P+1E, MICROSTAȚIE DE EPURARE, PUȚ FORAT, APĂRARE DE MAL, ACOSTARE PONTON, ÎMPREJMUIRE ȘI ACCES  PIETONAL DIN DN 57”, propus a fi realizat în județul Mehedinți, comuna Eșelnița, str. Dunării, nr.1044, CF nr. 53603 UAT Eșelnița.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți, str.Băile Romane, nr.3, municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, în zilele de luni-joi, între orele 8:00 – 16:30 și vineri, între orele 8:00-14:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți.Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus