News Mehedinti

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Data: 8-12-2022

ALBU LUMINIŢAanunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectulConstruire casă D+P+1E, apărare mal, bazin vidanjabil, împrejmuire şi acces la DN 57, amplasat în intravilan comuna Dubova, judetul Mehedinţi.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Mehedinti din municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Baile Romane, nr. 3, in zilele de luni - joi intre orele 8,00-16,00; vinerea intre orele 8,00-14,00.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Mehedinti.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus