News Mehedinti

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Data: 13-1-2023

COMPANIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A. - DIRECŢIA REGIONALĂ DE DRUMURI ŞI PODURI CRAIOVA, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a acordului de mediu pentru proiectul „Modernizare DN 56 C km 0+000 – 60+375, jud. Mehedinți” propus a fi amplasat în județul Mehedinți, comunele Salcia, Vrata, Gârla Mare, Pristol, Gruia, Gogoșu și Devesel.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Mehedinți din Mun. Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane, nr. 3, tel. 0252320396 și la sediul CNAIR SA – DRDP Craiova din Mun. Craiova, Județul Dolj, Calea Severinului Nr. 17, tel: 0251408711, în zilele de luni-joi, între orele 8:00-16:30 și vineri între orele 8:00-14:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți.

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus