News Mehedinti

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Data: 14-3-2023

BALA MIHAI-ALEXANDRU și BALA TEODOR-ȘTEFANanunţă publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectulconstruire casă de vacanţă D+P+1E, împrejmuire și acces auto la DN 57, amplasat în comuna Eșelnița, str. Dunării, judetul Mehedinţi.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi din municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane, nr. 3, în zilele de luni – joi, între orele 8,00-14,00; vinerea între orele 8,00-12,00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protectia Mediului Mehedinţi.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus