News Mehedinti

I N FO R M A R E

Data: 8-11-2021

Aceasta informare este efectuata de Albu Luminita si Cristi Dan-Ioan cu domiciliul in sat Dumbravita, comuna Dumbravita, str. Crisan, nr. 16, judetul Timis, ce intentioneaza sa solicite la Administratia Bazinala de Apa Banat, aviz de amplasament/aviz de gospoarire a apelor pentru realizarea proiectului Construire casa D+P+1E, aparare mal, bazin vidanjabil, imprejmuire si acces la DN 57, comuna Dubova, CF nr 50721, judetul Mehedinti.

Aceasta investitie este noua.
Ca rezultat al investitiei vor rezulta ape uzate menajere care vor fi colectate in bazin etans vidanjabil.
Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.
Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de amplasament/avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.
Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului dupa data de 28.10.2021.

Beneficiar


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus