News Mehedinti

INFORMARE SOLICITARE AVIZ DE GOSPODĂRIRE A APELOR

Data: 25-1-2023

Aceastainformareesteefectuatăde:COMPANIANAŢIONALĂDE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A.-DIRECŢIA REGIONALĂ DE DRUMURI ŞI PODURI CRAIOVA, cu sediul in Mun. Craiova, Județul Dolj, Calea Severinului Nr. 17, tel: 0251408711, ce intenţionează să solicite de laAdministraţia Bazinală de ApăJiu,aviz de gospodărire a apelorpentru desfăşurarea activităţii dereactualizare a documentatiei tehnica, intocmire PTH inclusiv DTAC, DEE si asistenta tehnica pentru obiectivul „Modernizare DN 56 C km 0+00060+375” localizat in intravilanul si extravilanul comunelor Salcia, Vrata, Garla Mare, Pristol, Gruia, Gogosu, Devesel, judet Mehedinti.

Avand in vedere natura activitatilor desfasurate, respectiv prestarea serviciilor de proiectare nu vor rezulta ape uzate de tip menajer sau tehnologic.
Aceasta solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus