News Mehedinti

5 moduri prin care ii poti surprinde pe cei dragi: arata-le cat de mult tii la ei

Data: 8-11-2021

Grija si iubirea pe care oamenii dragi o au pentru noi sunt unele dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poti experimenta. Din pacate, ritmul alert al vietii, grijile de zi cu zi si job-urile solicitante te fac de multe ori sa acorzi mai putin timp activitatilor si momentelor frumoase alaturi de cei dragi. In ciuda acestei realitati, exista solutii pentru a pune pe primul loc familia, prietenii si clipele speciale alaturi ce acestia. 

Iata 5 moduri prin care ii poti surprinde pe cei la care tii, aratandu-le cat de mult inseamna pentru tine:

 

Spune “multumesc” mai des 

Cu siguranta cei dragi stiu ca le multumesti pentru lucrurile mai mici sau mai mari pe care le fac pentru tine, insa niciodata nu strica sa le spui asta intr-un mod frumos. Un sincer “multumesc” spus din suflet ii va face pe prietenii tai sau pe cei din familia ta sa isi aminteasca ca apreciezi cu adevarat faptul ca ei au grija de tine, se preocupa de bunastarea ta si vor sa te vada zambind.

 

Asculta cu adevarat si ofera sfaturi din suflet 

 

Incearca sa asculti nu pentru a raspunde, ci pentru a afla ce simt si ce cred cei de langa tine. Un mod minunant prin care le poti arata persoanelor iubite cat de mult conteaza pentru tine este sa le asculti cu adevarat, fara a le intrerupe, fara a te raporta mereu la propria ta si la propria ta experienta. Mai apoi, dupa ce ai ascultat cu atentie problemele, grijile, preocuparile sau bucuriile celor dragi, ofera un sfat daca simti nevoia, insa nu iti impune punctul de vedere.

 

Ofera o mana de ajutor 

 

Toti oamenii au nevoie din cand in cand de o mana de ajutor. Ajuta-ti familia si prietenii atunci cand simti ca ar avea nevoie. Poate fi vorba despre lucruri mici, precum ajutor la curatenie, la cumparaturi sau la instalarea electrocasnicelor sau poate fi vorba de lucruri mai complexe, precum ajutor in luarea unei decizii importante. Nu da niciodata inapoi de la oferirea ajutorului pentru cei la care tii, deoarece acestia au nevoie sa vada si sa simta ca esti acolo pentru ei 100%.

 

Organizeaza o activitate speciala 

 

Timpul de calitate petrecut cu cei dragi este de nepretuit. De aceea, le poti arata acestora cat de mult ii iubesti organizand o activitate frumoasa, la care sa participati cu totii. Un exemplu minunat este o excursie sau o vacanta, fie in tara, fie in strainatate. Te poti ocupa de organizarea acesteia, de la transport si pana la cazare. Daca vrei ca totul sa decurga cat mai lin, apeleaza la o firma ce ofera inchirieri de autocare, precum TabitaTour, astfel incat oamenii dragi sa nu aiba nicio grija legata de drum. Alege destinatii care sa satisfaca gusturile tuturor si cere-le parerea atunci cand este cazul.

 

Ai grija de tine

Familia si prietenii isi doresc ca tu sa ai o stare buna de spirit, sa iti gasesti echilibrul, sa ai grija de sanatatea ta si sa ai parte de tot ce este mai bun. De aceea, un mod frumos prin care le poti arata cat de mult ii iubesti este sa ai grija de tine, pentru a putea fi alaturi de ei in cele mai importante momente ale vietii.

Grija si iubirea pentru cei dragi nu sunt deloc dificil de exprimat. Arata-le celor la care tii cat de mult conteaza in viata ta oferindu-le sprijinul, atentia, timpul si o mica parte din resursele tale.

 

Sursa foto: Pexels.com