News Mehedinti

Alege o de Masa manichiura potrivita pentru salonul tau

Alege o de Masa manichiura potrivita pentru salonul tau

Data: 20-12-2019

Din ce in ce mai multe persoane aleg sa isi faca manichiura la un profesionist.

Saloanele de manichiura au mereu clienti pe lista de asteptare care si-au facut programare fie pentru o ingrijire obisnuita a unghilor sau o manichiura noua cu extensii de unghii cu gel. Daca te pasioneaza aceasta munca si ai deja pregatirea necesara sa incepi sa lucrezi in domeniu, ai nevoie printre altele si de o masa maichiura. Alegerea unei mese manichiura adecvate te poate ajuta foarte mult. Chiar daca nu esti o persoana organizata de fel, sa ai toate uistensilele la indemana cand ai nevoie de ele te ajuta foarte mult. De aceea, este bine sa alegi o masa manichiura care sa se potriveasca nevoilor tale si sa te ajute sa iti faci munca mai usor si mai organizat.

Daca lucrezi de acasa si nu ai o incepere special destinata manichiurii, cea mai buna alegere pe care o poti face este sa cumperi o masa manichiura cu aspirator si cu picioare pliabile, aceasta se pliaza usor, o poti muta usor datorita rotilor si mai ales, atunci cand este pliata o poti depozita oriunde, chiar si sub pat, fara sa te incurce. Pe de alta parte, o masa manichiura fixa, este mult mai utila, daca iti doresti sa incepi sa lucrezi in propriul salon de manichiura, ai mai mult spatiu de depozitare, ai sertare unde iti poti pune oje pe clientele tale le prefera mai des, poti sa iti pui ustensilele pe care le folosesti in mod obisnuit si mai ales agenda de programari pe care sa o ai mereu la indemana cand suna o clienta sa notezi o programare cu ea fara sa iti incarci programul.

Nu sunt multe aspecte de care ar trebui sa ti cont cand iti cumperi o masa manichiura, insa trebuie sa ai in vedere cateva aspecte importante.

  1. Bugetul. Nu poti cumpara ceva ce nu iti permiti, de aceea, cumpara o masa care sa se potriveasca nevoilor tale, dar sa nu iti depaseasca cu foarte mult bugetul. Daca bugetul tau este foarte mic, mai bine economiseste de cat sa cumperi o masa ieftina de proasta calitate. Totusi, daca ai un buget limitat, pentru inceput poti alege o masa manichiura rabatabila
  2. Spatii de depozitare. Atunci cand vrei sa lucrezi organizat, este bine sa alegi o masa manichiura cu sertare si cat mai multe spatii de depozitare unde sa iti poti pune ojele, ustensilele pe care le folosesti mai des si tot ce ai nevoie pentru ca fiecare lucrare sa o faci cat mai usor, fara sa fi nevoita sa cauti dupa ustensile.
  3. Material. Ai nevoie cu siguranta de o masa manichiura fabricata din materiale rezistente care sa reziste mutarilor dintr-un loc in altul. Daca alegi o masa cu blat de lucru de calitate, te poti bucura cat mai mult de calitatea acestuia, de exemplu un blat de sticla este mult mai usor de curatat decat un blat de lemn, deci nu trebuie sa iti faci griji daca din greseala ai patat masa cu acetona sau cu lac.

Tinand cont ce recomandarile de mai sus, alege masa de care ai nevoie de pe amalia, tot acolo gasesti si alte ustensile de care ai nevoie sau oje de calitate. Intra acum pe site, stocurile se epuizeaza rapid.