News Mehedinti

Aproximativ 1.500 de angajaţi de la Poşta Română protestează în Piaţa Constituţiei

Aproximativ 1.500 de angajaţi de la Poşta Română protestează în Piaţa Constituţiei

Data: 12-2-2013

Aproximativ 1.500 de angajaţi de la Poşta Română protestează, astăzi, în Piaţa Constituţiei din Capitală, cerând demisia conducerii, pe care o acuză de "incapacitate şi nepăsare", care vor duce la reducerea salariilor, la desfiinţarea de oficii poştale urbane şi a tuturor ghişeelor poştale rurale.

Protestatarii au steaguri cu însemnul Federaţiei Lucrătorilor Poştali din România şi bannere pe care scrie "Nica, demisia!", "Nu vinde Poşta!, "Dispreţul vostru, protestul nostru", "Ion Smeeianu, sluga lui Nica", "Vrem să muncim", "Director general = 8000 euro/luna, poştaş 800 lei/lună, "Ultima redută, Poşta Română", strigă "Demisia" şi huiduie.

Potrivit liderului Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România, Matei Brătianu, la mitingul din Piaţa Constituţiei sunt sindicalişti din aproape toată ţara.

Matei Brătianu a spus că angajaţii Companiei Poşta Română trebuie sa cumpere din banii lor consumabile, iar şoferii trebuie să repare singuri maşinile de serviciu.

Mediafax.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus