News Mehedinti

Au sunat la POLIŢIE după ce au văzut o femeie LEGATĂ într-o maşină, dar ceea ce a urmat este INIMAGINABIL

Au sunat la POLIÅ¢IE după ce au văzut o femeie LEGATÄ‚ într-o maÅŸină, dar ceea ce a urmat este INIMAGINABIL

Data: 9-9-2013

Zeci de ÅŸoferi din Americaau sunat la poliÅ£ie după ce au văzut o femeie legată într-o maÅŸină, însă autorităţile au fost uimite să descopere că este vorba doar despre o iluzie optică. Astfel, un producător de abÅ£ibilduri a reuÅŸit să dea lovitura cu ideea sa inedită care atrage atenÅ£ia în trafic.

Un producător de abÅ£ibilduri pentru maÅŸini din Texas a dat lovitura, după ce ÅŸi-a lipit pe camionul propriu una dintre creaÅ£iile sale, potrivit NY Daily News.

Cu toate că la început ochiul poate fi păcălit, imaginea dând impresia unei femei răpite, ulterior oamenii ÅŸi-au dat seama că este vorba doar de o iluzie optică extrem de bine lucrată. Astfel, compania Hornet Signs, cea care a produs abÅ£ibildul, ÅŸi-a mărit considerabil vânzările, după ce oamenii au început să sune la poliÅ£ie crezând că este vorba despre o tânără în pericol.

"Nu ne aÅŸteptam la astfel de reacÅ£ii. A fost mai mult sau mai puÅ£in ceva ce am pus acolo pentru a vedea dacă oamenii realizează ce se întâmplă sau nu", a declarat Brad Kolb, patronul firmei respective.

Bărbatul a povestit că una dintre angajatele companiei a pozat pentru iluzia optică controversată. Compania are numeroase alte produse de acest tip, cu toate că cei care s-au lăsat păcăliţi nu au considerat că ideea este amuzantă. RTV.net