News Mehedinti

Bărbat care a exploatat tinere într-un salon de masaj, arestat la Braşov

Bărbat care a exploatat tinere într-un salon de masaj, arestat la BraÅŸov

Data: 9-7-2013

Un bărbat a fost arestat pentru trafic persoane, după ce a exploatat mai multe tinere, între care ÅŸi două adolescente, într-un salon de masaj erotic din BraÅŸov, în urma percheziÅ£iei făcute în locuinÅ£a acestuia fiind găsită ÅŸi o cultură de cannabis ÅŸi indicii că acesta făcea trafic de droguri.

BraÅŸoveanul a fost monitorizat de anchetatori timp de câteva luni, după ce ÅŸi-a deschis un salon de masaj erotic pe strada Petru Maior din BraÅŸov, fără forme legale.

"PoliÅ£iÅŸtii BCCO BraÅŸov au monitorizat în acesta an activitatea infracÅ£ională a unui braÅŸovean de 35 de ani, care deÅ£inea un salon de masaj erotic în municipiul BraÅŸov. PoliÅ£iÅŸtii au obÅ£inut informaÅ£ii că acesta a exploatat sexual mai multe femei, între care două minore de 16 ÅŸi 17 ani, precum ÅŸi faptul că se ocupa cu vânzarea de droguri de risc (canabis) în municipiului BraÅŸov, deÅ£inând la locuinÅ£a sa plante de cannabis sub formă de cultură", a spus ÅŸeful BCCO BraÅŸov, Gabriel Florescu, marÅ£i, într-o conferinţă de presă.

Potrivit ÅŸefului BCCO BraÅŸov, în 1 iulie poliÅ£iÅŸtii ÅŸi procurorii au descins în locuinÅ£a acestuia de pe strada Mercur din BraÅŸov, de unde au ridicat ÅŸase plante de cannabis în ghivece, 12 răsaduri de cannabis, un cântar electronic, două laptopuri ÅŸi două agende cu diverse însemnări.

Bărbatul a fost reÅ£inut atunci de procurorii DIICOT BraÅŸov pentru 24 de ore, pentru trafic ÅŸi cultură de droguri de risc, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru trafic de minore în vederea exploatării sexuale.Realitatea.net