News Mehedinti

Călătorie pe trasee montane? Află ce vestimentație poți alege să porți

Data: 4-10-2022

A venit toamna, anotimpul care aduce cele mai frumoase peisaje, parcă pictate în culori calde, motiv pentru care, plimbările în natură, cum ar fi drumeÈ›iile pe cărări de munte par a fi o idee foarte inspirată. Dacă È™i tu te numeri printre iubitorii de natură, care adoră să plece în  drumeÈ›ii, bucurându-se astfel, de tabloul sublim oferit de toamna, fă-È›i repejor bagajele È™i la drum! Aici apare o problema! Bagajele. Ce pun în bagaje? Ce vestimentaÈ›ie ar fi potrivită pentru o astfel de călătorie?

Pleci în drumeÈ›ie È™i nu È™tii cu ce să te îmbraci? Vrei să te simÈ›i comod, dar să fii È™i în trend? 

Iată 5 articole vestimentare ce reprezintă un MUST în bagajul tău

* Tricouri

Tricourile se numără printre articolele vestimentare ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unui împătimit de drumeÈ›ii. Fie că este simplu, în culori închise sau stridente, cu accesori aplicate pe el sau nu, tricoul reprezintă cea mai bună variantă de vestimentaÈ›ie atunci când te gândeÈ™ti să pleci într-o excursie. Te vei simÈ›i comod È™i îÈ›i va permite să te bucuri din plin de activitățile pe care vei alege să le desfășori pe perioada drumeÈ›iei. Cu atât mai mult, dacă eÈ™ti o fire mai energică, acest articol vestimentar nu te va constrânge în niciun fel, ci din contra, îÈ›i va oferi lejeritatea de care ai nevoie!

* Vestă

Când pleci în drumeÈ›ie, trebuie să te asiguri că bagajul tău conÈ›ine articolele vestimentare care îÈ›i vor asigura confortul necesar, dar È™i stilul, astfel încât să te simÈ›i bine în piele ta. Dacă vrei să conferi farmec È™i strălucire È›inutei tale, fie ea È™i una pe care o porÈ›i într-o drumeÈ›ie la munte, alege o vestă de damă de la Foggi - elegantă, dar totodată confortul asigurat reprezintă varianta perfectă a unei È›inute de succes în drumeÈ›ii. Fie că alegi să o porÈ›i cu o helancă sau cu un pulover mai subÈ›ire, vestă va fi elementul care îÈ›i va completă È›inută perfect. ÎndrăzneÈ™te să fii chic È™i alege să porÈ›i o vestă!

* Pantaloni lejeri

Pantalonii sunt elementul vestimentar cel mai comod È™i util al unei drumeÈ›ii. Având în vedere activitățile pe care, se presupune, că le vei desfășura într-o excursie pe cărări de munte, trebuie să ai mare grijă ce îÈ›i vei pune în bagaj.  Alege să porÈ›i perechi de pantaloni comozi, care să îÈ›i ofere posibilitatea să te desfășori. În ceea ce priveÈ™te materialul din care sunt confecÈ›ionaÈ›i, un aspect important când se discuta despre pantaloni, recomandat ar fi să porÈ›i pantaloni din bumbac sau iniÈ™or, însă, poÈ›i purta pantaloni din absolut orice alt material atât vreme cât te simÈ›i confortabil. De reÈ›inut, nu uită să pui în bagaj È™i o pereche de pantaloni eleganÈ›i pentru că nu se È™tie niciodată ce surprize te pot aÈ™tepta!

* Cardigan

Când vine vorba despre È›inută pe care o adoptăm în timpul vacanÈ›elor, în special, în cele pe care le desfășurăm într-o zona mai rece, întrebarea care se adresează este următoarea: “Ce îmi iau pe deasupra?”. Pentru a-È›i asorta È›inută corespunzător È™i într-un mod armonios, alege să porÈ›i un cardigan, preferabil în culorile tomnatice: maro, grena sau poate galben. Acest aspect îÈ›i va oferi un plus de strălucire È™i vei fi privită, cu siguranță, admirativ.

* Pulovere

Fiind vorba despre o călătorie montană, musai trebuie să rezervi un locuÈ™or în bagajul tău unui pulover. Cu guler sau fără, clasic sau cu o formă atipică, colorat sau simplu, puloverul nu trebuie să lipsească din È›inută ta din drumeÈ›ie. Pe lângă faptul că te va proteja de frigul generat de temperaturile scăzute, te va ajută să îÈ›i conturezi un look clasic È™i în acelaÈ™i timp, chic. Puloverul este elementul care, odată inclus în È›inuta ta, nu vei da niciodată greÈ™!

Lasă-te inspirată de articolele vestimentare de mai sus, însă alege să îÈ›i laÈ™i imaginaÈ›ia să îÈ›i contureze cele mai chic È›inute ale toamnei! Pleacă în vacanță È™i alege să fii în trend!

Sursă foto: unsplash.com