News Mehedinti

CărÅ£i pe Care Iubitorii de Animale de Orice Vârstă le Vor Aprecia

Data: 22-3-2022

https://images.unsplash.com/photo-1630741196851-4ad883fee3c9?ixlib=rb-1.2.1&ixid=MnwxMjA3fDB8MHxwaG90by1wYWdlfHx8fGVufDB8fHx8&auto=format&fit=crop&w=1173&q=80

Indiferent dacă au sau nu animale de companie, oamenii sunt interesaÅ£i de viaÅ£a acestora ÅŸi caută deseori informaÅ£ii pentru a le înÅ£elege comportamentul, necesităţile, posibilele afecÅ£iuni ÅŸi a le putea îngriji cât mai bine. Întrucât sunt ilustrate cu imagini reale, acestea sunt deseori preferate ÅŸi de copii, fiind extrem de educative ÅŸi de instructive.

Mai sunt ÅŸi cei pasionaÅ£i de anumite animale, cum ar fi crescătorii de porumbei, cei care urmăresc păsările, crescătorii de animale domestice, de peÅŸti, pisici sau câini. Pentru fiecare dintre ei cărÅ£ile despre animalele de companie sunt pline de informaÅ£ii utile ÅŸi pot fi un cadou inspirat, educativ sau chiar distractiv.

Iată care sunt cele mai căutate ÅŸi cumpărate cărÅ£i despre animalele de companie, în funcÅ£ie de interese ÅŸi informaÅ£iile pe care le oferă.

Cărţi pentru iubitorii de animale care doresc să afle mai multe informaţii

Nu toate cărţile pentru iubitorii de animale sunt la fel. Unele sunt bogat ilustrate, altele au ilustraţii mai puţine, dar oferă informaţii valoroase despre multe aspecte legate de creşterea animalelor, genetică, sănătate, preferinţe etc.

The Horse Encyclopedia este o carte frumoasă care acoperă tot, de la istoria cailor până la soluÅ£ii standardizate de îngrijire în funcÅ£ie de rase. 

The Truth About Animals este o carte distractivă ÅŸi ciudată, bogată în poveÅŸti captivante ÅŸi nostime despre comportamentul animalelor.

Vanishing este o carte uimitoare cu informaţii despre speciile pe cale de dispariţie.

Anthology of Intriguing Animals poate fi un cadou superb pentru cei care doresc informaţii captivante despre animale.

Ugly Animals este o carte amuzantă despre animalele mai puţin atractive ale regnului animal şi conţine informaţii preţioase despre acestea.

The Wildlife Detectives vorbeÅŸte despre datele din spatele suprapopulării ÅŸi modul în care dezvoltarea excesivă a unei singure specii poate afecta în mod irecuperabil ecosistemele.

CărÅ£i în care animalele sunt personaje principale

Citirea unei cărÅ£i în care povestea este spusă de un cuvântător cu patru lăbuÅ£e ÅŸi cu coada poate fi extrem de plăcută. Cu toÅ£ii avem astfel de poveÅŸti care ne-au marcat copilăria ÅŸi pe care vrem să le împărtăşim cu cei mici.

Mrs. Frisby and the Rats of NIMH este cartea de început a unei trilogii în care personajele sunt ÅŸoricei talentaÅ£i ÅŸi drăguÅ£i cu comportament de-a dreptul uman.

The One and Only Ivan È™i The One and Only Bob sunt cărÅ£i cu poveÅŸti emoÅ£ionante despre animale care au sentimente la care ne raportăm cu toÅ£ii. The One and Only Ivan a fost recent adaptată ÅŸi ecranizată, devenind un scenariu de film.

Redwall series este o carte captivantă, plină de acÅ£iune ÅŸi istorii atractive cu rozătoare adorabile. În această serie vei găsi multe cărÅ£i de care micul tău iubitor de animale va fi captivat mai multe luni de zile.

The Cricket în Times Square este o carte clasică ÅŸi distractivă pentru iubitorii de animale ÅŸi o lectură obligatorie.

Call of the Wild este un roman grafic care oferă celor mari, dar şi celor mici, o modalitate unică de a se bucura de o poveste inedită despre animale.

Black Beauty este probabil cartea cu cele mai numeroase adaptări ÅŸi ecranizări ÅŸi, totodată, o poveste superbă, emoÅ£ionantă ÅŸi motivantă care are priză atât la cei mici, cât ÅŸi la cei mari. 

 The Finn Chronicles: Year One este o colecÅ£ie interesantă de poveÅŸti narate din perspectiva unui câine de terapie. 

Pax este o carte adorată de micii iubitori de animale.

Guardians of Ga’Hoole este o colecÅ£ie enormă de poveÅŸti captivante care te vor Å£ine cu sufletul la gură câteva luni de zile. 

Cărți pentru tinerii iubitori de animale

Este evident că cei mici sunt mari iubitori de animale. BebeluÅŸii, copiii de vârsta preÅŸcolară ÅŸi copiii de toate vârstele adoră necuvântătoarele blănoase cu patru lăbuÅ£e, dar ÅŸi păsările ÅŸi peÅŸtii. Pentru ei toate sunt fiinÅ£e care trebuie mângâiate, hrănite ÅŸi îngrijite ÅŸi de care se vor simÅ£i atraÅŸi. Iată o serie de cărÅ£i pentru ei:

The Fascinating Animal Book for Kids este bogată în ilustraÅ£ii ÅŸi fapte interesante ÅŸi un cadou care va fi primit cu încântare de cei mici.

Jake the Growling Dog are ca erou principal un căţeluÅŸ ÅŸi prezintă emoÅ£iile ÅŸi modul în care le putem controla.

First 100 Animals şi Alpha Tales box set sunt cărţi educaţionale pline de culoare care sigur vor incita la lecturi repetate.

After Dark este o carte cu poezii despre creaturile nocturne.

All About Bats este o lectură excelentă pentru cei care iubesc animalele.

Ai un iubitor de animale lângă tine? Sigur vei dori să iei în considerare câteva dintre aceste cărÅ£i. Indiferent dacă vor fi folosite pentru a informa, a distra sau a educa, sunt cărÅ£i de care se poate bucura întreaga familie, de la cei mici la cei mari. Descoperă ÅŸi tu lumea minunată a necuvântătoarelor ÅŸi fă daruri preÅ£ioase celor dragi despre care ÅŸtii că iubesc animalele!