News Mehedinti

CAUTAM firme din toata tara pentru COLABORARE MONTAJ profile WPC Bencomp

Data: 27-1-2021

PANOURI GARD  REALIZATE CU PROFILE WPC - BENCOMP

Foto -  Gard si poarta realizate din profile WPC Bencomp

* CAUTAM firme din toata tara interesate de COLABORARE pentru MONTAJ profile WPC produse de fabrica BENCOMP din Buzau - pentru montare garduri, terase, balustrade, lambriuri exterioare etc. 

* Asiguram training gratuit in fabrica din Buzau.

* Clientii BENCOMP vor fi directionati pentru montaj catre firmele care au absolvit training-ul in fabrica noastra din Buzau.

Va rugam sa ne transmiteti o prezentare scurta a societatii Dvs. care sa contina domeniul de activitate si experienta anterioara relevanta pentru scopul nostru, nr. de salariati si orice alte informatii utile la adresa de e-mail: vanzari@wpcromania.ro  

Terasa WPC Bencomp

Foto – terasa WPC realizata din produse WPC Bencomp

Daca sunteti interesati si vrei sa aflati mai multe despre utilizarile lemnului compozit (WPC) intrati pe site-ul nostru www.wpcromania.ro si descoperiti cat de multe se pot sa face cu acest profil durabil, ecologic si versatil.

Iti garantam ca BENCOMP SRL utilizeaza materiile prime cele mai bune care sa asigure o calitate ridicata a profilelor produse. Increderea in calitatea ridicata se reflecta in perioada de garantie de 5 ani (fata de 2 ani garantia legala), iar durata de utilizare este intre 10 si 25 de ani.

Foarte multe imagini cu lucrari ale clientilor nostri gasesti pe pagina noastra de Facebook. Daca iti place ce gasesti acolo, da-ne Like si Share!

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus