News Mehedinti

Caz şocant la Vaslui: Văcarul unui sat şi-a violat sora şi fiica de 13 ani

Caz şocant la Vaslui: Văcarul unui sat şi-a violat sora şi fiica de 13 ani

Data: 4-10-2013

Un bărbat de 43 de ani, văcar în satul PuÅŸcaÅŸi, din judeÅ£ul Vaslui, a fost reÅ£inut joi noapte, de poliÅ£iÅŸti, fiind acuzat că ÅŸi-a violat sora ÅŸi fiica de 13 ani. 

Sora acestuia, de 29 de ani, a sunat la 112 pentru a reclama că a fost violată, suspectul recunoscându-ÅŸi fapta în faÅ£a poliÅ£iÅŸtilor. 

Acesta a precizat că se afla sub influenÅ£a alcoolului în momentul în care ÅŸi-a agresat sora ÅŸi a violat-o.

Totul s-a întâmplat în apropierea locuinÅ£ei bărbatului, în timp ce sora îl ajuta să ducă acasă niÅŸte bagaje.

„Am mers cu el să îl ajut să care niÅŸte sacoÅŸe. Pe drum, aproape de casă, mi-a spus să mă culc cu el. I-am vorbit frumos ÅŸi l-am rugat să mă lase în pace, pentru că e frăţiorul meu ÅŸi nu se poate aÅŸa ceva. Nimic. Era băut bine ÅŸi m-a luat la pumni. M-a umplut de sânge, apoi ÅŸi-a bătut joc de mine. Am plecat acasã ÅŸi i-am spus soÅ£ului prin ce am trecut. I-am spus că nu e prima dată ÅŸi că am crezut că a fost o greÅŸeală, dar el m-a violat ÅŸi a doua oară ÅŸi mi-a fost teamă să nu se mai întâmple. SoÅ£ul meu a spus că trebuie să sun la poliÅ£ie ÅŸi bine am făcut, pentru că aÅŸa s-a aflat că ÅŸi-a violat ÅŸi fetiÅ£a de 13 ani”, a declarat sora violatorului, pentru Vremea Nouă.

Bărbatul va fi prezentat, vineri, în faÅ£a instanÅ£ei, cu propunere de arestare preventivă pentru viol ÅŸi incest. B1.ro