News Mehedinti

Ce culoare are perechea de încălțăminte pe care o porți? Află ce poate semnifica fiecare nuanță

Data: 12-2-2021

    Numeroase persoane vorbesc despre perechea de pantofi în sine sau despre cum sa te asortezi pentru a nu da greș cu o ținută. Ei bine, astăzi vei afla ce poate spune culoarea încălțărilor pe care le porți despre cum ești tu ca persoană sau ce poți transmite involuntar purtând o pereche de pantofi ceva mai îndrăzneață. 

    De cele mai multe ori, alegem diverse modele de încălțăminte datorită faptului că au un aspect interesant și o culoare care ne atrage atenția.. Purtând pantofi colorați, poți să transmiți încredere, putere și feminitate.

    Află ce spune culoarea pantofilor despre tine

Chiar dacă există o varietate de culori, le-am ales pe cele mai utilizate pentru tine! Așadar, iată ce semnifică nuanța perechii tale de încălțăminte:

În ceea ce privește încălțămintea sportivă și de sezon, o mare parte din oameni optează pentru nonculori. Fie că vorbim de o pereche de ghete din piele naturală sau de sneakers de la Master Shoes, aceste nuanțe sunt ușor de curățat și asortat. Iată semnificația lor:

Tu știai toate aceste lucruri despre culoarea perechii tale de încălțăminte? Ce nuanțe vei alege pentru viitorii tăi pantofi?

Sursa foto: shutterstock.com


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus