News Mehedinti

Ce lenjerii de pat bumbac cumparam cand ne-am mutat in casa noua?

Data: 27-4-2023

Bucuria care vine la pachet cu mutarea intr-o casa noua dispare imediat cand incepi sa cauti tot ce ai nevoie pentru aranjarea camerelor. E destul de greu sa iti cumperi mobila perfecta, sa mai gasesti si lenjerii de pat bumbacde calitate, care sa fie pe placul familiilor. Cea mai importanta alegere, in afara de cea a mobilierului, este cea a lenjeriilor pentru paturi, lenjerii pe care le vom folosi mult timp si pe care trebuie sa ne putem baza. Practic lenjeriile sunt cele care pot schimba o camera banala intr-una deosebita, tot ele pot sa aduca o atmosfera primitoare in fiecare camera unde sunt folosite. Lenjeriile de pat moderne din online sunt atat de diferite incat e imposibil sa nu gasesti rapid una de care sa te indragostesti si pe care sa o comanzi imediat.

Ce lenjerii de pat bumbac sa cumperi cand te-ai mutat in casa noua? Ai cel putin trei optiuni foarte bune: lenjeriile din bumbac ranforce, lenjeriile din bumbac satinat si lenjeriile din bumbac egiptean. Depinde doar de gusturi si de ce astepti de la lenjeriile din dormitor sau din camera copiilor.

Lenjerii de pat bumbac ranforce

Primele, seturile de lenjerii de pat bumbac ranforce, sunt de departe cele mai rezistente. Bumbacul ranforce este la baza bumbac 100%, numai ca are o textura mult mai rezistenta la uzura, oricat l-ai spala nu are probleme, e la fel de frumos si de moale ca la inceput. Lenjeriile din bumbac ranforce tin cald iarna, sunt speciale pentru iarna, dar pot fi folosite si cand e mai racoare peste an, in zilele sau noptile cand temperaturile scad vertiginos pe neasteptate. Aceste lenjerii de pat bumbac speciale sunt de gasit in toate ofertele magazinelor online de profil, sunt la preturi bune si garanteaza o folosire indelungata si o intretinere foarte simpla, fara sa ai nevoie de calcare dupa spalare de multe ori. Cu bumbacul ranfoce esti mereu cu un pas inainte celorlalti si poti impresiona orice invitat care iti trece pragul noii tale locuinte.

Lenjerii de pat bumbac satinat

Seturile de lenjerii de pat bumbac satinat sunt la fel de bune pentru locuinta ta cea noua si pentru dormitoarele voastre. Bumbacul satinat cucereste prin luciul superb, prin rezistente mare la spalari si la uzura, prin lipsa decolorarii, prin imprimeuri deosebite si prin varietatea de modele de lenjerii de pat bumbac de pe piata. Lenjeria din bumbac satinat se aranjeaza foarte bine pe pat, nu are nevoie de calcare, se poate spala si la masina automata, este foarte simplu de depozitat si de curatat in profunzime. Bumbacul satinat permite aerisirea corpului cand este foarte cald afara, nu mai transpiram excesiv si ne va fi foarte bine in noptile prea calde din sezonul estival. Lenjeriile de lux sunt realizate din bumbac satinat, asa ca in dormitor vor avea cele mai bune lenjerii de pe piata daca ne orientam spre acest material deosebit.

Lenjerii de pat bumbac egiptean                                                 

Cu lenjerii de pat bumbac egiptean dormitorul nostru va fi exact a unul al faraonilor deodinioara. Bumbacul egiptean are fibrele mai lungi, este moale, fin, placut la atingere, rezista foarte bine la o utilizare indelungata, este potrivit in special pentru paturile mari, unde uzura este destul de mare mai ales daca dorm doua persoane in ele. Noile tipuri de lenjerii de pat bumbac sunt de altfel la mare cautare in ultima perioada, se gasesc in promotiile din online, au preturi mici si calitate de cinci stele. Lenjeria din bumbac egiptean nu are nevoie de calcare, se aranjeaza imediat pe pat odata ce a fost zvantata corect, nu dureaza mult sa o igienizam si se poate spala si la temperaturi ceva mai scazute cu aceeasi eficienta.