News Mehedinti

Cea mai scăzută temperatură din ţară, înregistrată la Întorsura Buzăului, -20,4 grade Celsius

Cea mai scăzută temperatură din ţară, înregistrată la Întorsura Buzăului, -20,4 grade Celsius

Data: 12-2-2013

Cea mai scăzută temperatură din ţară s-a înregistrat, în această dimineaţă, în judeţul Covasna, la Întorsura Buzăului.

Potrivit meteorologilor de la staţia Întorsura Buzăului, termometrele au indicat, marţi dimineaţă, minus 20,4 grade Celsius în aer, iar la sol minus 18,9 grade Celsius.

Marţi dimineaţă a fost ger în tot judeţul Covasna, minimele înregistrate fiind cuprinse între minus 17 şi minus 15 grade Celsius.

Cea mai scăzută temperatură din această iarnă în judeţul Covasna a fost tot la Întorsura Buzăului, în 14 decembrie 2012, când termometrele au arătat minus 31 de grade Celsius în aer şi minus 33 de grade la sol.

Cea mai scăzută temperatură înregistrată vreodată la Întorsura Buzăului a fost în februarie 2005, când în zonă erau minus 36 grade Celsius.

Mediafax.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus