News Mehedinti

Cele 3 obiecte vestimentare pe care trebuie să le ai în garderobă pentru venirea iernii

Data: 12-12-2022

Odată cu scăderea temperaturilor, garderoba ta suferă și ea modificări. Pentru a putea face față temperaturilor scăzute din sezonul rece, descoperă mai jos o listă cu obiecte vestimentare de care vei avea nevoie în această iarnă. Indiferent de stilul tău vestimentar, acestea îți vor fi necesare atunci când temperaturile vor fi cu mult sub 0 grade.

Iată cele 3 obiecte vestimentare de care vei avea nevoie în această iarnă și în iernile care vor urma!

1.      Ghete

Ghetele vor asigura temperatura optimă de care picioarele tale au nevoie pentru a face față frigului, iar alegerea lor trebuie să se facă și în funcție de stilul tău vestimentar. Dacă ești o persoană care adoră drumețiile, mersul pe jos și călătoriile, vei avea nevoie de o pereche de ghete cu blăniță și cu rezistență împotriva alunecării pe suprafețele înghețate.

2.      Pantaloni

Alegerea pantalonilor potriviți pentru iarnă se face în funcție de locurile pe care urmează să le vizitezi și temperaturile din acea locație. Pentru sezonul rece sunt recomandați pantalonii impermeabili deoarece în timpul zilei, pe lângă ninsoare, poți avea parte și de lapoviță, pantalonii impermeabili protejându-te  de schimbările bruște de temperatură.

3.   Geacă

O geacă de calitate te va proteja împotriva temperaturilor scăzute și va menține temperatura optimă pentru corpul tău. Dacă încă nu ți-ai găsit geaca ideală, bigotti.ro te așteaptă cu o gamă variată de modele,aici găsești geci bărbătești, pantaloni și ghete de care vei avea nevoie în următoarea iarnă. Lungimea gecii pe care urmează să o alegi trebuie să fie suficientă pentru a-ți acoperi spatele, dar nici foarte lungă, pentru a nu te împiedica din a te mișca confortabil.

4.      Accesorii

·           Mănuși

Nu trebuie să uiți de accesorii, deoarece accesoriile potrivite te vor ajuta împotriva temperaturilor scăzute. Vei avea nevoie de o pereche de mănuși din piele, cu căptușeală interioară deoarece, în perioada iernii, pe lângă zăpadă, poți avea parte și de umezeală, așadar, o pereche de mănuși îți va prinde extrem de bine.

·         Șosete

Șosetele pe care le vei purta în această iarnă trebuie să fie suficient de groase pentru a-ți oferi protecție împotriva temperaturii scăzute. Trebuie să ai în vedere că o pereche de șosete foarte groase te vor face să te simți inconfortabil și nu te vei putea deplasa cu ușurință, așa că trebuie să le alegi cu grijă.

·         Fes

Un fes potrivit pentru iarnă și care să ofere un plus vestimentar este cel împletit manual, un accesoriu scump, dar cu ajutorul căruia vei avea parte de căldură pentru partea superioară a corpului.

Alegerea obiectelor vestimentare poate fi dificilă, de aceea, pentru a alege hainele și stilul potrivit pentru tine, poți apela la sfaturile unui stilist vestimentar. Astfel, cu ajutorul lui, vei avea parte de o schimbare pozitivă pentru garderoba ta și vei fi în pas cu moda. Indiferent de hainele pe care le vei alege, acestea trebuie să ofere, pe lângă stil,  protecția împotriva frigului de care corpul tău are nevoie în timpul sezonului rece.

Sursa foto: pexels.com


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus