News Mehedinti

Cele mai bune alimente pentru o detoxifiere rapidă după Paşte

Cele mai bune alimente pentru o detoxifiere rapidă după Paşte

Data: 8-5-2013

Masa imbelsugata de Paste este un prilej excelent de a te reuni cu familia si prietenii, dar in acelasi timp alimentele grele pe care le consumi isi pun amprenta si asupra siluetei. Kilogramele in plus, senzatia permanenta de stomac umflat si oboseala prelungita sunt semne care iti indica faptul ca a venit momentul sa iti detoxifici organismul de toate substantele rele pe care le-ai acumulat in zilele de sarbatoare, scrie ele.ro.
Iata ce alimente poti consuma pentru o detoxifiere rapida dupa Paste.

1. Lamai

Daca de sarbatori ai consumat sucuri carbogazoase si te-ai delectat cu pahare de alcool, acum este momentul sa uiti de ele si sa te intorci la bananele lamai. Hidratarea optima dupa un festin de 3 zile si 3 nopti este un pas obligatoriu pentru detoxifiere si pentru imbunatatirea digestiei, iar lamaie contribuie din plin la aceste procese. Zilnic, ar trebui sa bei 3 l de lichide, iar pentru a ajunge la aceasta cifra, poti alterna consumul de apa plata, consumul de limonada proaspata si consumul de ceaiuri cu lamaie.

Lichidele accelereaza procesul de ardere a grasimilor si curata organismul de toxine. In acelasi timp, iti maresc energia si diminueaza starile de oboseala.

2. Mere

Bogate in fibre, apa, minerale si vitamine, merele sunt un adevarat deliciu, atat pentru papilele gustative, cat si pentru organism in ansamblul lui. Fibrele sunt substante nutritive esentiale in procesul de detoxifiere, astfel ca poti consuma cate mere doresti, sub orice forma doresti. Realitatea.net