News Mehedinti

Cererea DNA privind arestarea Elenei Udrea, discutată la ora 12.00, în Biroul permanent al Camerei DeputaţilorCererea DNA privind arestarea Elenei Udrea, discutată la ora 12.00, în Biroul permanent al Camerei Deputaţilor

Cererea DNA privind arestarea Elenei Udrea, discutată la ora 12.00, în Biroul permanent al Camerei Deputaţilor

Data: 5-2-2015

Cererea DNA privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Elena Udrea a ajuns miercuri la Cameră şi va fi discutată în şedinţa Biroului permanent, joi, la ora 12,00, au declarat, pentru Agerpres, surse oficiale.

Totodată, a ajuns la Cameră şi sesizarea pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Elena Udrea pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, au afirmat sursele citate.

Cererea are loc în dosarul privind fapte de corupţie în legătură cu organizarea şi finanţarea galei în care a boxat Lucian Bute, scrie Agerpres.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii anticorupţie au dispus miercuri extinderea cercetărilor faţă de Elena Udrea, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

'Prin urmare, în conformitate cu prevederile legale şi constituţionale, procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a transmis procurorului general al PÎCCJ referatul cauzei, în vederea sesizării 1. Camerei Deputaţilor, pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Elena Udrea pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. 2. ministrului Justiţiei, pentru a cere preşedintelui Camerei Deputaţilor încuviinţarea arestării preventive a deputatului Elena Udrea pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu; tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene; folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite; luare de mită', se arată în comunicat. economica.net


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus