News Mehedinti

Clipe de TEROARE în Craiova. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane într-un parc

Clipe de TEROARE în Craiova. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane într-un parc

Data: 27-8-2014

Un bărbat de 30 de ani din Craiovaa atacat cu un cuÅ£it mai mulÅ£i oameni, în plină stradă. Agresorul a încercat apoi să înjunghie chiar ÅŸi poliÅ£iÅŸtii chemaÅ£i la faÅ£a locului să intervină. Într-un final, agenÅ£ii l-au împuÅŸcat în picioare.

Totul s-a întâmplat într-un parc din cartierul CraioviÅ£a Nouă. Bărbatul de 30 de ani, cunoscut cu afecÅ£iuni psihice, era internat la spitalul de Neuropsihiatrie. După ce s-a certat cu tatăl său, l-a bătut bine, a luat un cuÅ£it de bucătărie ÅŸi a fugit pe străzi. Primul om care i-a ieÅŸit în cale, un vecin, a fost tăiat ÅŸi lăsat într-o baltă de sânge.

Au urmat apoi mai multe fete, aflate într-un parc din apropiere. Le-a lovit cu picioarele ÅŸi a încercat să le atace cu acelaÅŸi cuÅ£it, potrivit România TV.

Tatăl atacatorului a sunat la 112 ÅŸi poliÅ£iÅŸtii l-au găsit pe agresor chiar în timp ce îÅŸi teroriza victimele. Oamenii legii l-au somat să se oprească, dar individul s-a năpustit ÅŸi asupra lor cu cuÅ£itul. Bărbatul a fost împuÅŸcat în picioare pentru a fi oprit.

Agresorul s-a prăbuÅŸit în cele din urmă la pământ ÅŸi a fost preluat de o ambulanţă. La spital a ajuns ÅŸi victima sa care se află în comă indusă.

"Primul dintre pacienÅ£i are un traumatism cerebral acut închis ÅŸi un traumatism fort facial. În momentul de faţă este în comă indusă. Al doilea pacient este un pacient cu multiple plăgi împuÅŸcate la nivelul membrelor inferioare", a declarat Luciana Rotaru, medic ÅŸef Primiri UrgenÅ£e SCJU Craiova.

Bărbatul va fi cercetat de oamenii legii.