News Mehedinti

Coronavirus: S-au închis cazinourile și în Mehedinți! Joacă online pentru sume fabuloase!

Data: 24-3-2020

Toate activitățile care implică jocuri de noroc sau de divertisment au fost suspendate pe teritoriul României din cauza epidemiei de Covid-19. Evident, în Mehedinți s-a întâmplat același lucru. În Drobeta Turnu Severin s-au pus deja lacăte la sala de Jocuri din Shopping Center-ul de pe bulevardul Mihai Viteazul și la cea de pe bulevardul Tudor Vladimirescu. În Strehaia, Baia de Aramă și Orșova s-a întâmplat același lucru. Dezamăgirea împătimiților este cu atât mai mare, cu cât situația nu pare să revină la normal prea curând. E timpul ca mehedințenii să stea în case, să evite ieșirile neimportante și să își umple timpul liber. Din fericire, există o soluție care să împace și pasiunea gamblerilor, și autoizolarea: ruleta online.

Iată, în continuare, ce trebuie să faceți pentru a vă bucura de beneficiile jocurilor de noroc online!

1. Înregistrați-vă cu două click-uri

Mehedințenii care suspină, în această perioadă grea, după sălile de păcănele și cazinouri au, de acum, o alternativă foarte simplă de a simți, din nou, adrenalina: jocurile de noroc online. Este cât se poate de clar, de acum, chiar dacă toată lumea va petrece mult timp acasă, în contextul epidemiei de coronavirus, plictiseala nu va mai fi o problemă.

În câțiva pași simpli, veți fi din nou la masa de joc. Numai că, de data aceasta, fără crupier. Tot ce trebuie făcut este să accesați linkul către lumea magică a cazinoului. De acolo, cu două click-uri, vă puteți înregistra pentru a juca pe bani adevărați. Trebuie doar să completați un formular banal și gata! Totul, în mai puțin de un minut.

2. Rotiri gratis, bonusuri uriașe

Unul dintre beneficiile jocurilor de noroc online este că puteți miza doar de amuzament. Atunci când simțiți că sunteți “în mână”, puteți trece imediat la bani reali. Partea bună este că, în acest caz, veți avea parte de alte surprize plăcute. Iar cea mai importantă este, desigur, aceea a rotirilor gratis, care pot fi de ordinul sutelor. Cu alte cuvinte, aveți timp să vă faceți un depozit până când veți începe să cheltuiți bani adevărați. Cine nu își dorește 500 de rotiri la ruletă sau bonusurile uriașe care se pot încasa în orice moment?  

3. Confortul casei

Este posibil ca, odată intrați în sistem, să vă îndrăgostiți iremediabil de acest tip de ruletă. Gata cu aglomerația și cu zgomotul din săli! De acasă, cu un dispozitiv mobil în mână sau din fața unui laptop, în confortul propriei locuințe, veți descoperi că această manieră de a juca este incredibil de comodă! Prin intermediul tehnologiei vă veți putea conecta în orice moment și veți trece mult mai ușor peste perioada de criză provocată de coronavirus.

Iar dacă vreți să mai schimbați, din când în când jocul, aveți posibilitatea să vă alegeți dintre păcănele, poker, Black Jack și multe, multe altele. Grafica cazinourilor virtuale este deosebită, iar viteza de încărcare, foarte mare. Este o lume nouă, dar care știe să păstreze emoția pe care o transmite o sală reală.

În concluzie, jocurile de noroc online reprezintă viitorul acestui domeniu!

sursa foto - shutterstock.com