News Mehedinti

Cum a evoluat modul în care te poÈ›i programa la hairstylist în anul 2022

Data: 27-4-2023

EvoluÈ›ia tehnologiei a determinat integrarea principiilor digitalizării în majoritatea industriilor, iar domeniul beauty a cunoscut odată cu acestea o creÈ™tere considerabilă.

Îngrijirea personală ce presupune vizita la salon a reprezentat întotdeauna o prioritate pentru cei È™i cele care îÈ™i doresc un aspect bine îngrijit ce contribuie atât la starea de bine, cât È™i la încrederea în propria persoană. De-a lungul timpului, comportamentul de a găsi un stilist compatibil cu propriile preferinÈ›e È™i cel care viza procesul de programare au suferit diferite modificări.

La început, lipsa internetului însemna căutarea unui stilist pe baza recomandărilor oferite de prietenii apropiaÈ›i, în funcÈ›ie de experienÈ›ele acestora, însă oferta nu era oricum atât de impresionantă ca în ziua de astăzi. Programarea se realiza prin intermediul telefonului fix sau chiar în locaÈ›ie. Accesul la internet a favorizat expunerea È™i implicit promovarea saloanelor de beauty ceea ce înseamna că existau multiple alegeri, însă programările, în marea lor majoritate, se efectuau tot prin intermediul telefonului, de data aceasta mobil. Cu trecerea timpului noile tehnologii au evoluat astfel încât putem căuta pe internet orice ne dorim È™i implicit să găsim răspunsurile potrivite.

Anul 2022 ne oferă noi oportunități în ceea ce priveÈ™te modalitatea de căutare a stiliÈ™tilor precum È™i de programare. AplicaÈ›iile de programări online au schimbat întru totul întregul proces, simplificând totul.

MERO, prima aplicaÈ›ie de acest tip din România, are în prezent o comunitate impresionantă de 1.200 de profesioniÈ™ti din domeniul beauty.

AplicaÈ›iile de programări online oferă multiple beneficii utilizatorilor săi, însă poate cel mai important este cel datorită căruia îÈ›i poÈ›i face o rezervare oricând, la orice oră din zi È™i din noapte. Timpul este o resursă preÈ›ioasă atât pentru clienÈ›i, cât È™i pentru profesioniÈ™tii din domeniul beauty astfel că, cea mai întâlnită problemă consta în faptul că pentru a-È›i face o programare, fie trebuia să deranjezi stilistul în timpul său liber, fie îl contactai în timpul programului tău de muncă, dar acesta nu îÈ›i putea prelua apelul.

Datorită MERO acest inconvenient este de domeniul trecutului. Tot ce trebuie să faci este să intri pe aplicaÈ›ie, să selectezi locaÈ›ia È™i serviciul sau serviciile de care doreÈ™ti să beneficiezi, È™i să te programezi. Deoarece recomandările reprezintă un factor important în alegerea profesionistului, încă din cele mai vechi timpuri, în cadrul aplicaÈ›iei există deja 300.000 de recenzii verificate, pentru ca tu să alegi ce este potrivit pentru tine.