News Mehedinti

Cum ajută mersul la psiholog un model de videochat – Sfaturi pentru domniÈ™oarele care vor să acceseze această branșă

Data: 18-11-2022

Pentru a putea avea succes în branÈ™a videochatului, ca model începător sau chiar ca unul profesionist, este nevoie È™i de vizite periodice la psiholog. Sănătatea mentală È™i liniÈ™tea sufletească sunt importante, iar acest tip de ajutor poate fi benefic la momentul potrivit. 

ÎÈ›i recomandăm să citeÈ™ti rândurile următoare È™i să descoperi de ce o sesiune la psiholog îÈ›i poate oferi suportul moral de care ai nevoie, dacă vrei să ai succes în videochat.

De ce este important mersul la psiholog și cum poți elimina rușinea de a cere ajutor

Stările emoÈ›ionale intense pot împiedica o persoană să îÈ™i desfășoare activitățile sau să se regăsească în ceea ce face. Un terapeut psiholog poate fi cheia unor asemenea probleme, mai ales în domeniul videochatului. DomniÈ™oarele care vor să facă videochat la Kendra Studio pot beneficia de suport moral din partea unui psiholog, pentru a putea înÈ›elege branÈ™a aceasta È™i pentru a activa cu încredere de sine încă de la început.

Ca în oricare job, pot exista temeri cu privire la activitățile desfășurate. Punctual, în cazul videochatului, o domniÈ™oară poate considera la un moment dat că nu este suficient de bună în ceea ce face, deÈ™i a dovedit contrariul. Sau poate că încrederea scăzută în propria persoană o poate împiedica să evolueze la locul de muncă. 

Astfel de temeri sunt normale È™i se pot ivi în momentele de vulnerabilitate sau sensibilitate ridicate. Aici poate interveni suportul unui terapeut È™i a discuÈ›iilor libere despre sentimentele respective. Odată spuse lucrurilor pe nume, temerile se pot elimina, mai ales dacă sunt oferite È™i încurajări pe măsură.

Voi fi apreciată? Sunt suficient de frumoasă? Voi fi pe placul membrilor? Știu să dezvolt o conversaÈ›ie inteligentă? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care le poate avea un model de videochat aflat la început de drum. 

Nu fac excepÈ›ie nici domniÈ™oarele cu experiență, care la un moment dat se pot simÈ›i vulnerabile È™i sunt în căutare de puÈ›ină încurajare. Astfel de cazuri pot intra în atenÈ›ia unui psiholog, care să le ajute să îÈ™i răspundă singure la întrebări È™i să realizeze că totul È›ine de încrederea de sine, deschidere È™i curaj.

O sesiune la psiholog nu este suficientă în cazul domniÈ™oarelor care fac videochat. Astfel de terapii ar trebui să aibă loc cel puÈ›in o dată pe săptămână, pentru a menÈ›ine starea de sănătate a minÈ›ii È™i pentru a primi o porÈ›ie de încurajare stând de vorbă cu terapeutul respectiv. Pot exista momente de slăbiciune sau de nesiguranță, aÈ™a cum este normal în viaÈ›a de zi cu zi, iar un model de videochat va avea mereu suportul unui terapeut pentru a reveni pe traseu.

AÈ™adar, mersul la psiholog este benefic în branÈ™a videochatului, iar dacă vrei să începi o carieră în acest domeniu, încearcă să elimini concepÈ›iile greÈ™ite È™i să îmbrățiÈ™ezi ajutorul de specialitate oferit de un terapeut.

Sursă foto: Pexels.com