News Mehedinti

Cum să investeÈ™ti inteligent în încălțăminte! Ce uiÈ›i să le iei în considerare când faci cumpărături?

Data: 25-10-2021

 

 

E dovedit: români sunt prea săraci pentru lucruri ieftine! DeÈ™i nu doar femeile sunt afectate de „sindromul cumpărăturilor inutile”, ele par fi cele mai afectate de ea È™i drept dovadă stă faptul că încălțămintea trebuie reînnoită anual: cizme È™i ghete toamna, sandale È™i pantofi vara. Pe de o parte, acest fapt este de înÈ›eles din moment ce trendurile vin mereu cu modele atât de apetisante, iar unele oferte sunt irezistibile.

 

Problema adevărată, însă, vine atunci când încălțămintea trebuie reînnoită pentru că a rezistat doar câteva luni iar aspectul ei nu mai este acelaÈ™i. Acest lucru se întâmplă pentru că nu se investeÈ™te inteligent în cel mai bun prieten al picioarelor: încălțămintea! Sezonul acesta încearcă să iei în calcul câteva aspecte care vor transforma următoarea pereche de cizme într-o investiÈ›ie inteligentă!

 

Iată câteva aspecte care trebuie luate în considerare când îÈ›i cumperi cizmele ideale:

 

1.Confortul este mereu pe primul loc!

 

În fiecare an apar modele noi de cizme, iar tentaÈ›ia este mare, mai ales când acestea par că arată mult mai bine decât cele din dulapul personal, nu au cute sau au un toc mai mare. Adevărul este că pe lângă estetica încălțămintei, punctul forte de care prea mult se vorbeÈ™te È™i prea puÈ›in se È›ine cont este confortul! Alegerea unui produs calitativ înseamnă confort sporit È™i un aspect estetic al cizmelor pe termen lung, nu doar pentru următoarele È™ase luni. Indiferent de perechea de cizme râvnită, fii atent la cum îÈ›i simÈ›i piciorul atunci când mergi în ele. Într-adevăr, o pereche de cizme din piele poate fi puÈ›in rigidă la început, dar acestea se vor mula pe picior în timp È™i te vor È›ine o viață dacă le întreÈ›i cu grijă.

 

2.Ține cont de forma corpului tău

 

La fel ca orice alt articol vestimentar, modelul cizmelor achiziÈ›ionate trebuie să fie în conformitate cu forma corpului tău. Indiferent cât de atractivă este o nouă pereche de cizme, trebuie să studiezi atent modelul È™i să îl raportezi la modelul tău corporal. Abia după ce ai aflat cum să alegi încălțămintea în funcÈ›ie de silueta ta poÈ›i face o investiÈ›ie bine gândită, iar noua achiziÈ›ia va fi una durabilă în special pentru că va satisface nevoile estitice pe termen lung. Adică te vei simÈ›i mereu bine È™i atrăgătoare când îÈ›i vei purta încălțămintea.

 

3.Èšine cont de dimensiuni

 

Este foarte important să te raportezi la silueta ta pentru a-È›i alege încălțămintea ideală, dar È™i forma acesteia contează la fel de mult. Pentru o postură elegantă, poÈ›i alege o pereche de cizme pentru damă de la Adona.ro, înalte È™i cu vârf ascuÈ›it. Tocul stiletto sau kitten va susÈ›ine mereu o alură foarte rafinată care te va face în mod cert să te simÈ›i mai încrezătoare când le porÈ›i. O atenÈ›ie deosebită merită carâmbul cizmelor. Ai grijă să alegi o pereche care să nu fie prea strâmtă în această zonă, astfel încât să o poÈ›i purta È™i cu blugi sau pantaloni. Dacă cizmele sunt mulate pe gambe È™i foarte înalte, alege să porÈ›i o fustă scurtă care să le pună în evidență, în niciun caz pantaloni!

 

Raportul dintre forma încălțămintei È™i corpul tău este esenÈ›ială, iar calitatea materialului din care este aceasta confecÈ›ionată este È™i ea foarte importantă. PoÈ›i colecÈ›iona câte modele de încălțări pofteÈ™ti atât timp cât È›ii cont de aceste aspecte, deoarece în acest fel poÈ›i fi sigură că vei arăta bine pe termen lung în încălțămintea ta preferată, iar investiÈ›ia făcută va fi cu siguranță una inteligentă.
Sursa: pexel.com