News Mehedinti

Cum să îÈ›i exprimi sexualitarea în dormitor - Recomandări îndrăzneÈ›e pentru atingerea amorului perfect

Data: 12-8-2022

Iubirea în cuplu È™i respectul față de persoana cu care împarÈ›i momentele de zi cu zi ar trebui să treacă testul timpului. Pe lângă aceste aspecte, o astfel de relaÈ›ie poate fi È™i mai palpitantă cu puÈ›ină imaginaÈ›ie între… aÈ™ternuturi.

Află în rândurile următoare câteva recomandări interesante pe care le poÈ›i pune în practică dacă vrei să condimentezi viaÈ›a sexuală.

Cum să te bucuri de partide interesante de amor cu jumatatea ta

* Jucăriile sexy încing atmosfera

Cuplurile doritoare de senzaÈ›ii intense în dormitor pot recurge la tot felul de artificii sexuale. Chiar dacă se presupune că partenerii se cunosc È™i È™tiu ce îsi doresc de la o partidă de amor, întotdeauna este loc de mai bine. 

De exemplu, poÈ›i alege jucării sexy de pe Pasiune.ro, unde produsele de acest gen sunt aranjate în diverse categorii, în funcÈ›ie de modele, utilizare È™i aspecte tehnice. Sigur vei găsi dispozitivele potrivite care să transforme o rundă de amor într-una cu adevărat fierbinte.

* Costumele din latex incită

Industria dedicată adulÈ›ilor nu doar că este extrem de dezvoltată, dar continuă să surprindă de fiecare dată cu noutăți. Este È™i cazul costumelor de latex care se găsesc pe piață în diverse modele, care mai de care mai apetisante.

Lenjeria erotică de acest gen este fără doar È™i poate incitantă, iar dacă vrei să îÈ›i impresionezi iubita, îi poÈ›i face un asemenea cadou. Să nu îÈ›i fie teamă că te va refuza, din contră, ai putea avea plăcuta surpriză că îÈ›i va răspunde cu… aceeaÈ™i monedă.

* Joaca de-a personajele, o fantezie de pus în practică

Dacă până acum nu ai reuÈ™it să îÈ›i îndeplineÈ™ti toate fanteziile sexuale, în cuplu, poate că ar fi cazul să te reorganizezi. VorbeÈ™te deschis cu partenera ta È™i află în pielea cui s-ar pune, din punct de vedere sexual. 

De asemenea, povesteÈ™te-i È™i tu cum ai vrea să o cucereÈ™ti È™i care ar fi personajul pe care ti-ar placea să È™i-l insusească in dormitor. Odată stabilite noile roluri, puteÈ›i trece la acÈ›iune È™i la descătuÈ™area sentimentelor între aÈ™ternuturi.

* Privirea partenererului, o metodă de a-ți excita perechea

DeÈ™i nu toată lumea se simte confortabil cu acest lucru, există totuÈ™i o reală plăcere în a privi partenerul înainte de începerea actului sexual.  Și cum deja vă cunoaÈ™teÈ›i bine, puteÈ›i insera mici artificii în acest joc, precum jucăriile erotice, lubrifiantul aromat sau lenjeria comestibilă. Cu siguranță că veÈ›i duce partida de dragoste la un alt nivel È™i că va veÈ›i descoperi È™i alte plăceri nevinovate.

* Masajul erotic cu final fericit

Monotonia în cuplu este firească, însă poÈ›i trece peste acest aspect cu puÈ›ină îndrăzneală È™i imaginaÈ›ie. Dacă a trecut ceva timp de la primii fiori oferiÈ›i de un masaj senzual, poate ar fi momentul să îÈ›i readuci aminte cum stă treaba. 

Aranjează o întâlnire romantică în dormitor, pregăteÈ™te câteva lumânări parfumate È™i nu uita de uleiurile de corp. Atmosfera se va încinge destul de repede, cu un masaj pe măsură, iar totul va decurge de la sine.

AÈ™adar, ai la îndemână trucuri cu ajutorul cărora aprinzi artificiile în dormitor. Trebuie doar să renunÈ›i la inhibiÈ›ii, să preiei iniÈ›iativa È™i să te bucuri de momente unice cu perechea ta.

Sursă foto: pexels.com