News Mehedinti

Cum să îți exprimi sexualitarea în dormitor - Recomandări îndrăznețe pentru atingerea amorului perfect

Data: 12-8-2022

Iubirea în cuplu și respectul față de persoana cu care împarți momentele de zi cu zi ar trebui să treacă testul timpului. Pe lângă aceste aspecte, o astfel de relație poate fi și mai palpitantă cu puțină imaginație între… așternuturi.

Află în rândurile următoare câteva recomandări interesante pe care le poți pune în practică dacă vrei să condimentezi viața sexuală.

Cum să te bucuri de partide interesante de amor cu jumatatea ta

* Jucăriile sexy încing atmosfera

Cuplurile doritoare de senzații intense în dormitor pot recurge la tot felul de artificii sexuale. Chiar dacă se presupune că partenerii se cunosc și știu ce îsi doresc de la o partidă de amor, întotdeauna este loc de mai bine. 

De exemplu, poți alege jucării sexy de pe Pasiune.ro, unde produsele de acest gen sunt aranjate în diverse categorii, în funcție de modele, utilizare și aspecte tehnice. Sigur vei găsi dispozitivele potrivite care să transforme o rundă de amor într-una cu adevărat fierbinte.

* Costumele din latex incită

Industria dedicată adulților nu doar că este extrem de dezvoltată, dar continuă să surprindă de fiecare dată cu noutăți. Este și cazul costumelor de latex care se găsesc pe piață în diverse modele, care mai de care mai apetisante.

Lenjeria erotică de acest gen este fără doar și poate incitantă, iar dacă vrei să îți impresionezi iubita, îi poți face un asemenea cadou. Să nu îți fie teamă că te va refuza, din contră, ai putea avea plăcuta surpriză că îți va răspunde cu… aceeași monedă.

* Joaca de-a personajele, o fantezie de pus în practică

Dacă până acum nu ai reușit să îți îndeplinești toate fanteziile sexuale, în cuplu, poate că ar fi cazul să te reorganizezi. Vorbește deschis cu partenera ta și află în pielea cui s-ar pune, din punct de vedere sexual. 

De asemenea, povestește-i și tu cum ai vrea să o cucerești și care ar fi personajul pe care ti-ar placea să și-l insusească in dormitor. Odată stabilite noile roluri, puteți trece la acțiune și la descătușarea sentimentelor între așternuturi.

* Privirea partenererului, o metodă de a-ți excita perechea

Deși nu toată lumea se simte confortabil cu acest lucru, există totuși o reală plăcere în a privi partenerul înainte de începerea actului sexual.  Și cum deja vă cunoașteți bine, puteți insera mici artificii în acest joc, precum jucăriile erotice, lubrifiantul aromat sau lenjeria comestibilă. Cu siguranță că veți duce partida de dragoste la un alt nivel și că va veți descoperi și alte plăceri nevinovate.

* Masajul erotic cu final fericit

Monotonia în cuplu este firească, însă poți trece peste acest aspect cu puțină îndrăzneală și imaginație. Dacă a trecut ceva timp de la primii fiori oferiți de un masaj senzual, poate ar fi momentul să îți readuci aminte cum stă treaba. 

Aranjează o întâlnire romantică în dormitor, pregătește câteva lumânări parfumate și nu uita de uleiurile de corp. Atmosfera se va încinge destul de repede, cu un masaj pe măsură, iar totul va decurge de la sine.

Așadar, ai la îndemână trucuri cu ajutorul cărora aprinzi artificiile în dormitor. Trebuie doar să renunți la inhibiții, să preiei inițiativa și să te bucuri de momente unice cu perechea ta.

Sursă foto: pexels.com