News Mehedinti

Cum să te pregătești pentru o călătorie la Paris?

Data: 27-10-2022

Parisul rămâne dintotdeauna o destinaÈ›ie de vis, aflat pe lista oricărui om, È™i pe bună dreptate. Plin de cultură, de atmosferă romantică È™i de È›inute la modă, Parisul te surprinde la fiecare vizită. De aceea, atunci când îl vizitezi trebuie să te afli la înălÈ›ime, mai ales din punct de vedere vestimentar. Tu È™tii cum să îÈ›i faci bagajul pentru viitoarea călătorie la Paris?

Iată 4 idei care te vor ajuta să fii cea mai la modă în călătoria ta pariziană!

1.    Rochie scurtă È™i neagră

Nu poÈ›i da greÈ™ cu o rochie scurtă È™i neagră, fiind cea mai clasică soluÈ›ie pentru atunci când vrei să arăți bine, depunând puÈ›in efort. Astfel, alege rochia în funcÈ›ie de forma corpului tău: poate fi mai mulată, mai largă, cu mâneci lungi sau scurte, cu diferite detalii pe ea È™i din materiale diverse (bumbac/satin/ lână)- acestea depind È™i de perioada în care vizitaÈ›i. Să vă asiguraÈ›i că sunteÈ›i îmbrăcată destul de gros în sezonul rece, un palton fiind bine-venit în această combinaÈ›ie.

2.    Straturi

Un styling reuÈ™it se face prin diverse combinaÈ›ii de culori È™i texturi, mai ales prin folosirea straturilor multiple. Astfel, alege să combini bluze basic, în culori neutre cu cardigane sau sacouri ce îÈ›i vin perfect. Nu ezita să te joci cu texturile, folosind materiale mai moi, precum satinul, în combinaÈ›ie cu materiale dure, precum pielea. Jachetele È™i pardesiurile sunt prietenele tale cele mai bune în Paris, oferindu-È›i un look extrem de rafinat, dar È™i călduros.

3.    Beretă È™i eÈ™arfă

Chiar dacă poate părea cliÈ™eic, o beretă È™i o eÈ™arfă sunt un must have în Paris. Nu numai că vântul din acest oraÈ™ este prezent permanent, dar îÈ›i conferă È™i un aspect foarte elegant È™i îngrijit. Alege o culoare care să complimenteze È›inuta, cea mai sigură alegere fiind negru sau bej. TotuÈ™i, dacă vrei, poÈ›i opta pentru un accent de roÈ™u, ceea ce te va ajuta să atragi toate privirile. 

4.    Cămăși oversized

Un mod de a obÈ›ine un look de admirat este să combini o cămașă albă oversized cu pantaloni evazaÈ›i sau tip palazzo, la care să adaugi accesorii pentru a da Parisul pe spate: o geantă mini, cercei mari sau un colier cu perle. De asemenea, este important să iei încălțămintea potrivită, clasică, dar de calitate,gama de botine de damă de la reverse.ro te poate inspira, având exact aerul parisian foarte chic. Ai nevoie doar de câteva perechi de încălțăminte în bagaj, dar versatile, pentru a te putea juca cu piesele tale.

Astfel, Parisul scoate latura romantică È™i fashionistă din fiecare dintre noi, ceea ce te inspiră în È›inutele tale. Atmosfera din acest oraÈ™ te va cuprinde, motiv pentru care vei vrea să te îmbraci cât mai frumos pe străzile sale. Ideile de mai sus sunt perfecte pentru a-È›i organiza bagajul înainte de plecarea ta în FranÈ›a, deoarece nu ocupă mult loc È™i pot fi interschimbabile, obÈ›inând zeci de È›inute numai prin folosirea a câtorva piese clasice È™i avantajoase.

Sursa foto: pexels.com