News Mehedinti

Cum se pot simti in siguranta soferii din judetul Mehedinti si nu numai

Data: 12-6-2020

Conducatorii auto sunt expusi la tot felul de accidente in trafic, iar acest lucru se poate observa lejer, consultand statisticile aparute in ultima vreme. Nu doar accidentele sunt parte din problemele cu care se confrunta oamenii in trafic, dar si in timpul stationarii autovehiculelor, cum ar fi furturile, actele de vandalism, pagubele produse de animalele salbatice sau de diferite calamitati naturale etc.

Toate aceste lucruri pot duce la pierderea de vieti omenesti sau la pagube materiale mai mici sau mai mari, asa ca soferii din judetul Mehedinti, posesori de autoturisme cu vechime intre 11 si 15 ani, pot alege sa preintampine astfel de probleme, incheind asigurari Casco, care reusesc sa acopere cu succes riscurile la care sunt expusi.

Iata de ce si TU trebuie sa iei in considerare aceasta optiune!

Desi poate parea un cost suplimentar, deoarece te gandesti ca tu nu vei avea parte de incidente in trafic sau de alta natura, totusi, nu strica sa fii prevazator, nu-i asa? In plus, sansele sa nu ti se intample niciodata nimic sunt aproape nule. Soferii din Mehedinti te sfatuiesc sa iei in calcul incheierea unei polite GoCASCO de la Gothaer, daca ai un autoturism cu vechime intre 11 si 15 ani.

●       Trebuie sa te gandesti la acest lucru, pentru ca ai putea sa ai parte de avarii neprevazute: ciocniri, loviri, zgarieturi in trafic, diferite pagube provocate de unele obiecte aflate in interiorul automobilului in timpul unui accident rutier, derapari sau rasturnari in timpul iernii, incendii sau explodarea rezervorului, pagube provocate de calamitati naturale (cutremur, inundatie, prabusirea unui teren) sau pagube provocate de fenomene meteorologice (grindina, ploi torentiale, furtuna etc.) si asa mai departe. Ce te faci intr-o astfel de situatie daca nu ai o asigurare facultativa? Adica de ce sa risti?

●       De asemenea, poti avea probleme serioase daca ti se fura masina sau unele parti componente ale acesteia, putand sa nu mai fie recuperate niciodata. O astfel de asigurare ar putea sa te ajute sa iti recuperezi paguba daca treci printr-o astfel de situatie.

 â—       Cu siguranta, nu te-ai gandit nici la vandalizarea autoturismului tau de catre persoane necunoscute, in timp ce se afla parcat in fata blocului sau stationa in fata unui magazin, de exemplu. Cu polita GoCASCO, ai sta mult mai relaxat.

●       Trebuie sa iei in considerare aceasta asigurare, deoarece ea prevede si alte servicii incluse gratuit. Practic, acopera daunele produse masinii tale si daca alti soferi iti conduc masina (cu acordul tau, bineinteles), acorda despagubire in cazul Regresului RCA fara aplicarea fransizei, acopera pierderea sau furtul cheilor, deconteaza cheltuielile legate de Asistenta Rutiera, implicit pe cele legate de cazarea pasagerilor, fiind valabila pe intregul teritoriu european, inclusiv pentru partea asiatica a Turciei.

●       Nu in ultimul rand, poate fi o alegere potrivita pentru tine, deoarece poti plati in rate prima de asigurare si, incepand cu luna a doua, ai un termen de gratie de 15 zile calendaristice pentru achitarea ratelor de prima. Asigurarea CASCO are acoperire nationala, dar si internationala.

In concluzie, daca vrei sa stai linistit si sa iti stii masina in siguranta, incheie o astfel de asigurare, care iti va oferi servicii de calitate, precum si decontare directa in cazul in care treci printr-un incident nedorit.

Surse foto: shutterstock.com