News Mehedinti

 DOI bărbaţi au descoperit că erau căsătoriţi cu ACEEAŞI femeie. Soluţia găsită pentru a APLANA conflictul este ULUITOARE

DOI bărbaţi au descoperit că erau căsătoriţi cu ACEEAŞI femeie. Soluţia găsită pentru a APLANA conflictul este ULUITOARE

Data: 28-8-2013

Doi bărbaÅ£i din Kenya au descoperit că erau căsătoriÅ£i de mai mulÅ£i ani cu aceeaÅŸi femeie. Cum niciunul nu dorea să renunÅ£e la partenera de viaţă, cei doi au găsit o soluÅ£ie neobiÅŸnuită pentru a rezolva conflictul: îÅŸi vor împărÅ£i soÅ£ia printr-un contract.

PublicaÅ£ia Daily Nation, din Kenya, scrie că, în contractul semnat, cei doi bărbaÅ£i au promis că nu se vor mai certa pe tema soÅ£iei lor ÅŸi vor trăi cu ea în casă, pe rând.

S-a ajuns la această situaÅ£ie deoarece niciunul din cei doi nu părea dispus să renunÅ£e la soÅ£ie în favoarea celuilalt ÅŸi, în plus, nici femeia nu a vrut să aleagă între cei doi, spunând că îi iubeÅŸte pe amândoi în mod egal. Mai mult decât atât, se pare că amândoi bărbaÅ£ii s-au dus la părinÅ£ii acesteia, pentru a le cere permisiunea să locuiască împreună cu soÅ£ia lor.

Cât despre situaÅ£ia în care femeia va avea un copil cu unul din cei doi, în contract este specificat foarte clar că amândoi vor avea grijă de copil ca ÅŸi cum ar fi al lor.