News Mehedinti

Ești gata de drum? Descoperă 5 lucruri esențiale de care ai nevoie pentru mașina ta

Data: 29-4-2022

Fiecare călătorie cu mașina este imprevizibilă. Chiar și cei mai nepricepuți șoferi știu că siguranța și confortul trebuie să primeze atunci când pleci la drum. Fie că ai de parcurs un drum scurt până la cumpărături sau până la locul de muncă, fie că urmează să parcurgi mai mulți kilometrii, este important să ai în permanență anumite accesorii esențiale pentru o experiență plăcuta a șofatului. Dacă vrei să afli care este lista de lucruri care nu trebuie să-ți lipsească din mașină, citește în continuare acest articol.

TOP 5 accesorii de care ai nevoie pentru o călătorie plăcuta cu mașina

Covorașe auto

Pentru a menține curățenia în mașină ai nevoie de covorașe de calitate. Poți opta pentru covorașe confecționate din cauciuc extrem de rezistent la umezeală, praf și murdărie. De asemenea, acestea trebuie să fie ușor de curățat și să se adapteze perfect la forma și dimensiunea mașinii tale. 

Tăvițe de portbagaj

Adesea, oamenii depozitează în portbagaj diferite bagaje în funcție de nevoi. Uneori, din cauza mișcărilor mașinii se poate întâmplă ca lichidele și murdăria să se împrăștie. Însă, dacă optezi pentru o tăviță specială vei proteja mocheta portbagajului. 

Scut metalic

Pentru o protecție și o rezistență mărită la impact este indicat să alegi un scut metalic auto, astfel încât să protejezi motorul de diferitele obiecte aflate pe carosabil. Poți alege dintr-o gama variată de modele de la Autogedal.ro, în funcție de nevoile tale, dar și de buget.

Accesorii de remorcare

Nimeni nu își dorește să ajungă în situația în care să aibă nevoie de remorcare, însă, acest lucru nu sta întotdeauna în puterea șoferului. Așadar, pentru siguranță, mai ales la drum lung, e indicat să ai montat un sistem de remorcare.

Cutii portbagaj

Pentru cei care călătoresc des și au nevoie de spațiu suplimentar pentru bagaje, cutiile de depozitare montate deasupra mașinii sunt o variantă ideală. Fie că ai o familie mare , fie că ești pasionat de sporturi de iarnă, atunci când îți dorești să transporți obiecte ce depășesc dimensiunea mașinii, poți alege cu încredere o cutie de portbagaj.

Fiecare șofer are responsabilitatea să asigure confortul și siguranța pe toată durata călătoriei. Începe o nouă aventură fără grija bagajelor, murdăriei sau a siguranței. Oricare din accesoriile de mai sus sunt esențiale oricărui șofer , iar tu le poți adapta în funcție de distanța pe care o parcurgi, dar și de nevoile tale.

Sursa foto: Pexels.com