News Mehedinti

Ești gata de drum? Descoperă 5 lucruri esențiale de care ai nevoie pentru mașina ta

Data: 29-4-2022

Fiecare călătorie cu maÈ™ina este imprevizibilă. Chiar È™i cei mai nepricepuÈ›i È™oferi È™tiu că siguranÈ›a È™i confortul trebuie să primeze atunci când pleci la drum. Fie că ai de parcurs un drum scurt până la cumpărături sau până la locul de muncă, fie că urmează să parcurgi mai mulÈ›i kilometrii, este important să ai în permanență anumite accesorii esenÈ›iale pentru o experiență plăcuta a È™ofatului. Dacă vrei să afli care este lista de lucruri care nu trebuie să-È›i lipsească din maÈ™ină, citeÈ™te în continuare acest articol.

TOP 5 accesorii de care ai nevoie pentru o călătorie plăcuta cu mașina

Covorașe auto

Pentru a menÈ›ine curățenia în maÈ™ină ai nevoie de covoraÈ™e de calitate. PoÈ›i opta pentru covoraÈ™e confecÈ›ionate din cauciuc extrem de rezistent la umezeală, praf È™i murdărie. De asemenea, acestea trebuie să fie uÈ™or de curățat È™i să se adapteze perfect la forma È™i dimensiunea maÈ™inii tale. 

Tăvițe de portbagaj

Adesea, oamenii depozitează în portbagaj diferite bagaje în funcÈ›ie de nevoi. Uneori, din cauza miÈ™cărilor maÈ™inii se poate întâmplă ca lichidele È™i murdăria să se împrăștie. Însă, dacă optezi pentru o tăviță specială vei proteja mocheta portbagajului. 

Scut metalic

Pentru o protecÈ›ie È™i o rezistență mărită la impact este indicat să alegi un scut metalic auto, astfel încât să protejezi motorul de diferitele obiecte aflate pe carosabil. PoÈ›i alege dintr-o gama variată de modele de la Autogedal.ro, în funcÈ›ie de nevoile tale, dar È™i de buget.

Accesorii de remorcare

Nimeni nu îÈ™i doreÈ™te să ajungă în situaÈ›ia în care să aibă nevoie de remorcare, însă, acest lucru nu sta întotdeauna în puterea È™oferului. AÈ™adar, pentru siguranță, mai ales la drum lung, e indicat să ai montat un sistem de remorcare.

Cutii portbagaj

Pentru cei care călătoresc des È™i au nevoie de spaÈ›iu suplimentar pentru bagaje, cutiile de depozitare montate deasupra maÈ™inii sunt o variantă ideală. Fie că ai o familie mare , fie că eÈ™ti pasionat de sporturi de iarnă, atunci când îÈ›i doreÈ™ti să transporÈ›i obiecte ce depășesc dimensiunea maÈ™inii, poÈ›i alege cu încredere o cutie de portbagaj.

Fiecare È™ofer are responsabilitatea să asigure confortul È™i siguranÈ›a pe toată durata călătoriei. Începe o nouă aventură fără grija bagajelor, murdăriei sau a siguranÈ›ei. Oricare din accesoriile de mai sus sunt esenÈ›iale oricărui È™ofer , iar tu le poÈ›i adapta în funcÈ›ie de distanÈ›a pe care o parcurgi, dar È™i de nevoile tale.

Sursa foto: Pexels.com