News Mehedinti

Iaşi: Au furat maşina cu tot cu copil în ea UPDATE

IaÅŸi: Au furat maÅŸina cu tot cu copil în ea UPDATE

Data: 12-4-2013

MaÅŸină în care se afla un copil, furată din IaÅŸi ÅŸi abandonată apoi de hoÅ£, cu tot cu copil

Un autoturism în care se afla un copil de cinci ani, lăsat singur de tatăl său, care a coborât pentru scurt timp, la cumpărături, a fost furată de pe o stradă din IaÅŸi, hoÅ£ul abandonând maÅŸina, cu tot cu copil, în momentul în care acesta a început să plângă, transmite corespondentul MEDIAFAX. Incidentul a avut loc vineri dimineaţă, în zona gării din IaÅŸi, unde un bărbat care se afla în maÅŸină cu copilul său, în vârstă de 5 ani, a coborât din autoturism, lăsând copilul pe bancheta din spate. Bărbatul a lăsat cheile în contact ÅŸi a mers la un magazin aflat în imediata apropiere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PoliÅ£iei JudeÅ£ene IaÅŸi, Anca Vâjâiac, bărbatul a sunat apoi la 112, anunÅ£ând că i-a fost furată maÅŸina, cu tot cu copil."Au fost blocate toate căile de ieÅŸire din oraÅŸ. La scurt timp maÅŸina a fost găsită abandonată în zona Canta din IaÅŸi, iar copilul se afla lângă maÅŸină. Cel mai probabil, hoÅ£ul a abandonat maÅŸina după ce s-a speriat în momentul în care copilul a început să plângă", a declarat Anca Vâjâiac. Conform acesteia, în baza declaraÅ£iilor date de copil, care a reuÅŸit să îl descrie pe cel care a furat maÅŸina, a fost conturat portretul unui suspect, acesta fiind căutat de poliÅ£iÅŸti. Bărbatul va fi cercetat pentru furt ÅŸi lipsire de libertate.

 

Copilul în vârstă de 5 ani aflat într-o maÅŸină care vineri dimineaţă a fost furată, de pe o stradă din IaÅŸi, este evaluat de un psiholog al DirecÅ£iei Generale pentru Asistenţă Socială ÅŸi ProtecÅ£ia Copilului (DGASP) IaÅŸi, la sediul acestei instituÅ£ii, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Evaluăm copilul din punct de vedere psihologic ÅŸi acordăm serviciul de consiliere. Nu este vorba de o anchetă, pentru că nu cred că se impun măsuri în acest caz. A fost mai degrabă o neatenÅ£ie din partea tatălui", a declarat Tiberiu BantaÅŸ, purtătorul de cuvânt al DGASPC IaÅŸi. Un autoturism în care se afla un copil de cinci ani, lăsat singur de tatăl său, care a coborât pentru scurt timp, la cumpărături, a fost furată de pe o stradă din IaÅŸi, hoÅ£ul abandonând maÅŸina, cu tot cu copil, în momentul în care acesta a început să plângă,
Vineri dimineaţă, în zona gării din IaÅŸi, un bărbat care se afla în maÅŸină cu copilul său, în vârstă de 5 ani, a coborât din autoturism, lăsând copilul pe bancheta din spate. Bărbatul a lăsat cheile în contact ÅŸi a mers la un magazin aflat în imediata apropiere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PoliÅ£iei JudeÅ£ene IaÅŸi, Anca Vâjâiac, bărbatul a sunat apoi la 112, anunÅ£ând că i-a fost furată maÅŸina, cu tot cu copil. "Au fost blocate toate căile de ieÅŸire din oraÅŸ. La scurt timp maÅŸina a fost găsită abandonată în zona Canta din IaÅŸi, iar copilul se afla lângă maÅŸină. Cel mai probabil, hoÅ£ul a abandonat maÅŸina după ce s-a speriat în momentul în care copilul a început să plângă", a declarat Anca Vâjâiac. Conform acesteia, în baza declaraÅ£iilor date de copil, care a reuÅŸit să îl descrie pe cel care a furat maÅŸina, a fost conturat portretul unui suspect, acesta fiind căutat de poliÅ£iÅŸti. Bărbatul va fi cercetat pentru furt ÅŸi lipsire de libertate.

Realitatea.net