News Mehedinti

Iaşi: Au furat maşina cu tot cu copil în ea UPDATE

Iaşi: Au furat maşina cu tot cu copil în ea UPDATE

Data: 12-4-2013

Maşină în care se afla un copil, furată din Iaşi şi abandonată apoi de hoţ, cu tot cu copil

Un autoturism în care se afla un copil de cinci ani, lăsat singur de tatăl său, care a coborât pentru scurt timp, la cumpărături, a fost furată de pe o stradă din Iaşi, hoţul abandonând maşina, cu tot cu copil, în momentul în care acesta a început să plângă, transmite corespondentul MEDIAFAX. Incidentul a avut loc vineri dimineaţă, în zona gării din Iaşi, unde un bărbat care se afla în maşină cu copilul său, în vârstă de 5 ani, a coborât din autoturism, lăsând copilul pe bancheta din spate. Bărbatul a lăsat cheile în contact şi a mers la un magazin aflat în imediata apropiere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vâjâiac, bărbatul a sunat apoi la 112, anunţând că i-a fost furată maşina, cu tot cu copil."Au fost blocate toate căile de ieşire din oraş. La scurt timp maşina a fost găsită abandonată în zona Canta din Iaşi, iar copilul se afla lângă maşină. Cel mai probabil, hoţul a abandonat maşina după ce s-a speriat în momentul în care copilul a început să plângă", a declarat Anca Vâjâiac. Conform acesteia, în baza declaraţiilor date de copil, care a reuşit să îl descrie pe cel care a furat maşina, a fost conturat portretul unui suspect, acesta fiind căutat de poliţişti. Bărbatul va fi cercetat pentru furt şi lipsire de libertate.

 

Copilul în vârstă de 5 ani aflat într-o maşină care vineri dimineaţă a fost furată, de pe o stradă din Iaşi, este evaluat de un psiholog al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASP) Iaşi, la sediul acestei instituţii, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Evaluăm copilul din punct de vedere psihologic şi acordăm serviciul de consiliere. Nu este vorba de o anchetă, pentru că nu cred că se impun măsuri în acest caz. A fost mai degrabă o neatenţie din partea tatălui", a declarat Tiberiu Bantaş, purtătorul de cuvânt al DGASPC Iaşi. Un autoturism în care se afla un copil de cinci ani, lăsat singur de tatăl său, care a coborât pentru scurt timp, la cumpărături, a fost furată de pe o stradă din Iaşi, hoţul abandonând maşina, cu tot cu copil, în momentul în care acesta a început să plângă,
Vineri dimineaţă, în zona gării din Iaşi, un bărbat care se afla în maşină cu copilul său, în vârstă de 5 ani, a coborât din autoturism, lăsând copilul pe bancheta din spate. Bărbatul a lăsat cheile în contact şi a mers la un magazin aflat în imediata apropiere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vâjâiac, bărbatul a sunat apoi la 112, anunţând că i-a fost furată maşina, cu tot cu copil. "Au fost blocate toate căile de ieşire din oraş. La scurt timp maşina a fost găsită abandonată în zona Canta din Iaşi, iar copilul se afla lângă maşină. Cel mai probabil, hoţul a abandonat maşina după ce s-a speriat în momentul în care copilul a început să plângă", a declarat Anca Vâjâiac. Conform acesteia, în baza declaraţiilor date de copil, care a reuşit să îl descrie pe cel care a furat maşina, a fost conturat portretul unui suspect, acesta fiind căutat de poliţişti. Bărbatul va fi cercetat pentru furt şi lipsire de libertate.

Realitatea.net