News Mehedinti

Iată 5 piese de mobilier esențiale pentru dormitor!

Iată 5 piese de mobilier esențiale pentru dormitor!

Data: 27-4-2020

 La sfârșitul zilei, fiecare persoană se retrage, de obicei, în propriul dormitor, pentru a se relaxa și a dormi. Această încăpere este locul unde stai destul de mult timp. Există studii care arată că oamenii își petrec o treime din întreaga lor viață dormind. De aceea, camera în care te odihnești ar trebui să fie una plăcută și care să îți reflecte personalitatea. Investiția în mobila din acest spațiu nu numai că îl va face să arate extraordinar, însă poate avea și un efect pozitiv asupra sănătății tale fizice și psihice.

Iată 5 piese de mobilier care sunt esențiale pentru dormitorul tău:

Patul este piesa de bază din dormitor, așa că va trebui să arate bine. Alegerea modelului potrivit poate fi cheia pentru o cameră care arată extraordinar. Dacă vei opta pentru unul mic, acesta poate crea disconfort pe timpul nopții, iar dacă iei unul prea mare s-ar putea să ocupe mult spațiu. Ai grijă să măsori înainte și să încerci să alegi măsura potrivită pentru dimensiunile încăperii tale. 

De asemenea, poți alege un pat care să aibă o tăblie înaltă din catifea sau material textil. Acest aspect poate schimba foarte mult designul întregului dormitor. Un alt obiect important este salteaua - trebuie să fie confortabilă, având în vedere că îți poate influența foarte mult somnul.

 

Toată lumea are nevoie de un loc pentru a-și ține hainele. Indiferent că ai o mulțime de articole sau doar câteva, un dressing le păstrează organizate. De asemenea, poți depozita în el atât obiecte vestimentare, cât și bijuterii, pături, lenjerii sau perne. 

Există o mulțime de modele dintre care să optezi pentru cel potrivit, iar, în plus, ai posibilitatea să alegi exact compartimentarea și dimensiunile. Când cumperi această piesă de mobilier, caută una care să îți poată păstra toate lucrurile în ordine și care să se potrivească de minune în dormitorul tău.

Noptiera este un obiect important în ansamblul încăperii, având atât un rol funcțional, cât și unul estetic. Poți alege o astfel de piesă de mobilier pentru dormitor de la Sensodays, care poate fi folosită în diferite tipuri de design. Poți ține pe ea lucrurile de care ai nevoie adesea, precum un pahar cu apă, pastile, ochelari de citit, telefon, cărți, reviste sau ceas. Astfel, vei fi lipsit de un drum în plus, având la îndemână toate cele necesare. Dacă vrei să ai mai multe spații de depozitare de acest fel, poți opta și pentru o comodă.

Dormitorul tău nu trebuie să fie neapărat aglomerat cu o mulțime de obiecte de mobilier și de decor pentru a arăta extraordinar. Poți alege doar elemente de bază, optând pentru un design minimalist. Ai nevoie doar de lucruri esențiale pentru a te relaxa și a avea un somn liniștit. 

În cele din urmă, odihna este necesară, iar lipsa ei te poate afecta fizic și psihic. Vei obosi mult mai ușor și în felul acesta este posibil să nu reușești să duci la bun sfârșit task-urile pe care ți le-ai propus pentru ziua respectivă. Cu piesele elementare de mobilier pentru dormitor, poți crea spațiul perfect pentru relaxare și somn.

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/