News Mehedinti

ÎnfrumuseÈ›area textilelor cu ajutorul broderiei

Data: 27-4-2023

O artă transmisă de secole întregi din generaÈ›ie în generaÈ›ie, broderia reprezintă măiestria de a decora cu ac È™i ață texturi È™i materiale, cu ornamente proiectate în relief, în aÈ™a fel încât să rezulte obiecte textile speciale, inedite, ce preiau un aer elegant, autentic, datorită valorii pe care le-o atribuie această îndeletnicire tradiÈ›ională. Cu toate acestea, dat fiind faptul că în ultimii ani tot mai puÈ›ine persoane au menÈ›inut tradiÈ›ia vie, dar È™i datorită volumului tot mai crescut de solicitări, broderiile s-au adaptat evoluÈ›iei tehnologice, putându-ne bucura în prezent de avantajele broderiei computerizate.

Broderiile personalizate

La Limarom ne dorim să adaptăm fiecare articol textil la identitatea vizuală a clienÈ›ilor noÈ™tri. În acest sens, le punem la dispoziÈ›ie varianta de a solicita articole vestimentare pe care să fie aplicate broderii personalizate. Mai mult, pentru control deplin asupra modelului, dimensiunilor È™i culorilor utilizate, clientul poate proiecta în prealabil grafica broderiei, până la ultimul detaliu, în aÈ™a fel încât aceasta să corespundă în totalitate nevoilor È™i preferinÈ›elor estetice ale acestora. Această opÈ›iune este disponibilă pentru mai multe categorii de produse, È™i anume:

Broderie pentru spitale È™cabinete medicale – Pot fi realizate la comanda orice tip de reprezentări grafice brodate pentru elementele de identitate vizuală specifice clientului, de la siglă, monogramă, text, grafică tip ecuson, la orice alt element grafic ce poate fi brodat pe articolele textile folosite în domeniul medical, pentru spitale, clinici, farmacii sau cabinete medicale. Printre cele mai solicitate articole se regăsesc halatele medicale, uniformele asistentelor sau a lucrătorilor de pe ambulanță, prosoape, aÈ™ternuturi de pat È™i arce alt material textil ce intră în contact cu personalul È™i pacienÈ›ii.

Broderie pentru salopete È™i echipamente de lucru - Broderiile realizate de Limarom pentru salopete È™i echipamentele de lucru deÈ›in ca principal avantaj faptul că sunt extrem de versatile. Acest aspect este demonstrat prin faptul că putem broda oricare zona a echipamentului de lucru sau salopetei. În plus, sunt asigurate detalii grafice de excepÈ›ie, o rezistenÈ›a deosebită împotriva murdăriei, dar mai ales durabilitate considerabilă, dat fiind faptul că broderiile nu îÈ™i pierd din calitățile estetice nici după supunerea la spălări repetate sau orice alt tip de uzură mecanică.

Broderie pentru obiecte promoÈ›ionale - Limarom oferă pentru clienÈ›i finali sau comercianÈ›i de obiecte promoÈ›ionale servicii complete de broderie pentru obiecte promoÈ›ionale. Aceste procedee se realizează la preÈ›uri de producător È™i dispun de o calitate excelentă; putând fi efectuate comenzi de orice amploare, atât timp cât este depășit pragul de 10 bucăți. După cum am specificat, Limarom dispune de programe de brodare computerizate, astfel încât indiferent de complexitatea graficii solicitate, să poată fi brodat orice obiect promoÈ›ional ce dispune de un suport textil, cum ar fi: È™epci, tricouri, prosoape, tablouri brodate, ecusoane brodate, È™orÈ›uri, manÈ™ete. măști de protecÈ›ie reutilizabile, etc.

Ecusoane È™i embleme È™colare brodate/aplicabile - Este deja cunoscut faptul că Limarom 2000 este unul dintre cele mai recunoscute È™i apreciate branduri ce furnizează articole textile pentru domeniul medical È™i nu numai. Acest fapt se datorează calității ireproÈ™abile a produselor care sunt oferite la preÈ›uri de producător, fără taxe suplimentare sau adaosuri comerciale. Acest aspect se aplică È™i în cazul întregii game de ecusoane È™i embleme brodate pentru orice material textil.

Dispunem atât de softuri specializate, cât È™i de utilaje de brodat de înaltă performanță, astfel încât să putem realiza orice tip de ecusoane brodate sau embleme brodate aplicabile, care sunt destinate atât clienÈ›ilor finali, cât È™i colaboratorilor din industria textilă. Fabrica este situată fizic la două puncte accesibile din BucureÈ™ti, unde clienÈ›ii pot veni personal pentru a plasa comenzi; însă acest proces se poate realiza È™i online de către clienÈ›i de oriunde din È›ară, beneficiind de transport asigurat, la comenzi de minim 10 bucăți.