News Mehedinti

ÎÈ›i plac bijuteriile? Află 4 trucuri pentru a le purta aÈ™a cum trebuie!

Data: 22-6-2020

Bijuteriile sunt accesorii extrem de frumoase È™i de apreciate, fiindcă pot fi asortate, cu uÈ™urință, cu orice fel de È›inută. Indiferent de stilul pe care îl ai, cu siguranță vei găsi un model care să fie pe gustul tău, oferindu-È›i un look rafinat È™i stilat. Însă, aceste accesorii trebuie purtate corect, pentru a nu afecta negativ compoziÈ›ia întregului outfit, prin prezenÈ›a lor.

Iată 4 trucuri pentru a purta bijuteriile așa cum trebuie!

  1. Nu face exces!

Chiar dacă iubeÈ™ti bijuteriile, nu exagera atunci când le porÈ›i! FoloseÈ™te cu bun gust acest gen de accesorii È™i evită supraîncărcarea. De exemplu, nu combina un colier voluminos cu o pereche de cercei mari – acest lucru îÈ›i va aglomera inutil zona gâtului È™i va crea un aspect prea încărcat, care va da senzaÈ›ia de prea mult. AÈ™adar, cea mai bună practică este să alegi 1-2 piese, dacă sunt de dimensiuni mai mari sau 2-3, dacă sunt de dimensiuni reduse.

  1. Asortează-le cu ținuta aleasă!

NuanÈ›ele sunt importante în alcătuirea oricărui look. Atunci când vrei să cumperi un inel, o brățară, un colier sau orice fel de accesoriu, gândeÈ™te-te dacă îl poÈ›i purta la mai multe È›inute. PoÈ›i achiziÈ›iona È™i modele extravagante, ieÈ™ite din comun, dar trebuie să fii conÈ™tientă de faptul că acestea nu se vor potrivi la orice fel de outfit. GăseÈ™te un echilibru în colecÈ›ia ta de bijuterii È™i alege variante care să se asorteze cu ceea ce ai deja în garderobă. 

  1. Optează pentru materiale de calitate!

Materialul este foarte important atunci când alegi astfel de articole. Acest factor influenÈ›ează, în mod direct, durata de viață a produsului, dar È™i modul în care el se comportă în contact cu pielea ta. Èšine cont de mai multe aspecte – cât de mult vrei să-l porÈ›i, din ce este făcut – înainte de a lua o decizie. De asemenea, poÈ›i avea în vedere È™i câteva sfaturi, mai ales atunci când doreÈ™ti să alegi ceva de calitate, care să merite investiÈ›ia.

  1. Respectă proporțiile corpului tău!

ProporÈ›iile sunt esenÈ›iale când vine vorba despre accesorizare. Din punct de vedere optic, anumite elemente ar putea fi în discordanță cu unele caracteristici ale corpului tău. Ia în considerare lungimea È™i grosimea gâtului, dimensiunea mâinilor È™i a încheieturilor, dar È™i lungimea părului È™i forma feÈ›ei – toÈ›i aceÈ™ti factori pot schimba cu totul ansamblul estetic. În funcÈ›ie de aceste mici detalii, poÈ›i alege bijuteriile potrivite pentru tine.

AÈ™adar, bijuteriile sunt niÈ™te accesorii care, cu siguranță, merită purtate cât mai des. TotuÈ™i, paleta largă pe care o ai la dispoziÈ›ie îÈ›i poate crea È™i dificultăți în procesul de cumpărare È™i asortare. Ia în calcul aceste sfaturi È™i învață cum să abordezi o asemenea provocare, pentru a crea È›inute cât mai reuÈ™ite È™i mai atractive din punct de vedere stilistic! Nu te teme să dai dovadă de imaginaÈ›ie È™i creativitate – acesta este secretul cel mai de preÈ›, pe care este bine să îl pui în aplicare în orice circumstanÈ›e!

Sursa foto: pixabay.com