News Mehedinti

Judecarea recursului fraţilor Bogdan şi Răzvan Mararu la decizia arestării, amânată pentru 5 martie

Judecarea recursului fraÅ£ilor Bogdan ÅŸi Răzvan Mararu la decizia arestării, amânată pentru 5 martie

Data: 26-2-2013

Curtea de Apel BucureÅŸti a amânat marÅ£i, pentru 5 martie, judecarea recursului fraÅ£ilor Bogdan ÅŸi Răzvan Mararu în cazul deciziei de arestare preventivă în dosarul în care sunt acuzaÅ£i că l-ar fi plătit pe Vitalie Proca să îl omoare pe Dumitru "Puiu" Mironescu pentru a se răzbuna.   InstanÅ£a a amânat judecarea recursului după ce fraÅ£ii Bogdan ÅŸi Răzvan Mararu au spus că vor un nou termen de judecată pentru a-ÅŸi putea angaja avocat.

MagistraÅ£ii CurÅ£ii de Apel BucureÅŸti au amânat astfel pentru a doua oară judecarea recursului fraÅ£ilor Mararu, după ce la termenul din 19 februarie aceÅŸtia au formulat o cerere similară, instanÅ£a amânând atunci dezbaterile pentru 26 februarie.

Tribunalul BucureÅŸti a dispus, în 13 februarie, arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Bogdan ÅŸi Răzvan Mararu, pentru că l-ar fi plătit pe Vitalie Proca să îl omoare pe Dumitru "Puiu" Mironescu, în atentat căzând însă victimă un tânăr care locuieÅŸte în aceeaÅŸi zonă. Decizia din 13 februarie a Tribunalului BucureÅŸti a fost contestată de Bogdan ÅŸi Răzvan Mararu la Curtea de Apel BucureÅŸti.

Mediafax.ro