News Mehedinti

Las Vegas - mirajul și atracția oricărui gambler amator sau profesionist

Data: 21-12-2021

Desigur, visul oricărui gambler pasionat este să ajungă cel puÈ›in odată în Las Vegas. AtracÈ›ia pe care acest oraÈ™ o creează nu doar asupra celor pasionaÈ›i de jocurile de noroc È™i de pariuri este deja binecunoscută.

TotuÈ™i se naÈ™te mereu întrebarea: ce atrage un aÈ™a de mare aflux de vizitatori în această zonă?. 

Iată câteva aspecte interesante despre Las Vegas È™i despre atmosfera creată pentru atragerea unui public larg

Plin de lumini sclipitoare È™i culori vibrante, Las Vegas oferă câte ceva fiecărui vizitator, indiferent de scopul care l-a adus acolo. Mai mult de 70 de milioane de oameni vizitează acest oraÈ™ din Nevada, SUA, în fiecare an, pentru a se lăsa pradă mirajului magazinelor de lux, spectacolelor eclatante, specialităților culinare cu origini din toate zonele Globului, È™i nu în cele din urmă, salbei de hoteluri, centre de relaxare, parcuri de distracÈ›ii È™i cazinouri clasice sau electronice care constituie tot atâtea atracÈ›ii pentru vizitatori. 

Se spune că privind din spaÈ›iu, Las Vegas constituie cel mai luminos punct de pe suprafaÈ›a planetei în timpul nopÈ›ii. Și nu este de mirare, deoarece oraÈ™ul este cunoscut ca fiind capitala mondială a distracÈ›iei, a luxului È™i a vieÈ›ii de noapte dar È™i a reclamelor luminoase. 

Las Vegas este È™i locul unui record absolut al jocurilor de noroc. Este vorba despre un parior american, Archie Karas, care a reuÈ™it să câÈ™tige una din cele mai mari sume de bani din istoria mondială a cazinourilor. Se spune ca jucătorul a intrat în Las Vegas cu 50 de dolari în 1992 È™i a reuÈ™it să-i transforme prin pariuri inteligente È™i prin studiul aprofundat al jocului în nu mai puÈ›in de 40 de milioane de dolari până la începutul anului 1995.

De altfel, chiar dacă nu sosesc în oraÈ™ pentru a juca la cazinouri, majoritatea turiÈ™tilor nu ratează ocazia de a plasa câteva pariuri într-unul din cele peste 1700 de locaÈ›ii autorizate care sunt populate cu peste 200 000 de tipuri diferite de păcănele nemaipunând la socoteală mesele de joc clasice de poker, black-jack, ruletă È™i altele. 

Iar dacă ajungi în Vegas È™i câÈ™tigi la cazino, nu poÈ›i rata cel puÈ›in o È™edere la unul dintre hotelurile de lux din zonă. De fapt, nu ai cum să dai greÈ™ la alegere, deoarece peste 60% din hotelurile de top din lume sunt concentrare în acest oraÈ™. Dar, desigur, pentru a te caza în luxul orbitor de acolo trebuie să fii un gambler profesionist sau să ai noroc la mesele de joc.

Nu este însă necesar să ajungi tocmai în Las Vegas pentru a te antrena È™i a deveni un jucător mai bun. PoÈ›i încerca jocurile de cazino Vegas puse la dispoziÈ›ie de Sportingbet.ro, unul dintre cei mai titraÈ›i furnizori de pariuri sportive È™i jocuri de noroc online care oferă o selecÈ›ie de top de jocuri de cărÈ›i, ruletă, păcănele È™i nu numai. Desigur, o atitudine responsabilă atunci când pariezi sume de bani la cazno, fie ele È™i virtuale, din confortul propriei locuinÈ›e este recomandabilă È™i este o cale mult mai sigură pentru dobândirea unei experienÈ›e de joc superioare, în timp.

AÈ™adar o vizită în Las Vegas poate fi una din experienÈ›ele de neuitat pe parcursul vieÈ›ii mai ales dacă eÈ™ti un fan al jocurilor de noroc. Cu siguranță nu vei regreta călătoria chiar dacă nu vei da lovitura cea mare la cazino. Sau...cine È™tie? Poate că vei fi următorul gambler care va rămâne în istorie…Sursa foto: Pexels.com