News Mehedinti

Marius Cătălin Dragotă este noul şef al Poliţiei Capitalei

Marius Cătălin Dragotă este noul şef al Poliţiei Capitalei

Data: 13-2-2013

Comisarul şef Marius Cătălin Dragotă a fost împuternicit miercuri să ocupe funcţia de şef al Poliţiei Capitalei, printr-un ordin al ministrului Afacerilor Interne, Radu Stroe.

"Prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, comisar şef de poliţie Marius Cătălin Dragotă a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de director general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne.

Marius Cătălin Dragotă a fost şef al Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate, iar la 28 mai 2012 a fost mutat, "în interesul serviciului", la Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă, printr-o dispoziţie a şefului Poliţiei Române, chestorul şef Petre Tobă.

Împuternicirea comisarul şef Dragotă a fost făcută după ce, marţi, ministrul Radu Stroe a semnat încetarea împuternicirii comisarului şef Cornel Ciocoiu la conducerea Poliţiei Capitalei.

Cornel Ciocoiu fusese numit la conducerea Poliţiei Capitalei în iulie 2012.

Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, a declarat miercuri că l-a schimbat pe Cornel Ciocoiu de la conducerea Poliţiei Capitalei din motive de management defectuos şi indisciplină.

Mediafax.ro