News Mehedinti

Noile trenduri în materie de înfrumusețare: Fii la curent cu ele

Data: 15-12-2022

Dacă te numeri printre femeile pasionate de îngrijire și de obținerea unui look irezistibil, care să îți pună în valoare trăsăturile, poate că ești interesată și să afli care sunt trendurile în vogă în materie de frumusețe și, dacă ți se pare că sunt potrivite cu gusturile și felul tău de a fi, atunci ai putea să le aplici pe propria piele.

Iată care sunt noile tendințe de înfrumusețare la care poate apela oricine:

Manichiura french

Deși acest tip de manichiură era la modă pe la mijlocul anilor 2000 și apoi a dispărut subit, fiind considerat demodat, în zilele noastre tot mai multe femei aleg acest model pentru a-și face unghiile, deoarece este considerat unul elegant, potrivit atât pentru viața de zi cu zi, cât și cu evenimentele oficiale, unde este nevoie de o mai multă atenție la detalii. Cere-i manichiuristei tale să îți facă aceste unghii în combinație cu o bază care este de asemenea foarte purtată acum: baby boomer, într-o nuanță de roz pudrat, ideală în combinație cu albul french-ului.

Extensiile de gene

Tot mai multe femei aleg să își pună extensii genelor, deoarece acestea oferă o alungire și un volum perfect care pun în evidență ochii, aducând și un efect de cat eye, adică o atitudine de felină privirii, captivând în acest fel cât mai multe persoane care să te admire. Poți intra pe site-ul dluxromania.ro pentrua alege din gama de extensii de gene  sau de kit-uri practice care să te ajute în a face o decizie bună și ușoară. În detrimentul genelor false pe care trebuie mereu să le reaplici, extensiile au o lungă durată a vieții, rămânând acolo zilnic, de dimineața până seara.

        

Glosul de buze

La fel ca manichiura french, glosul de buze nu a fost ales nici de make-up artiști nici de celelalte femei atunci când se aranjau, însă în ultimul timp a fost ales considerabil spre a-l folosi, în defavoarea rujurilor mate, care nu ofereau niciun tip de îngrijire buzelor. Luciul de buze aduce atât un aspect natural machiajului, în timp ce hidratează considerabil.

Coafurile lejere

Recent s-au readus în atenție și coafurile lejere, care să nu necesite ore îndelungate petrecute în fața oglinzii cu placa în mână. Acum sunt foarte des întâlnite clamele aurii simple sau cele în formă de fluturaș, pentru că sunt ușor de aplicat în același timp în care se remarcă drept accesoriul simplu și de efect al ținutelor și look-ului de zi de zi.

Acestea fiind zise, nu uita că trendurile sunt setate pentru a ajuta femeile să descopere mai ușor ceea ce le poate evidenția trăsăturile frumoase, însă tu trebuie să alegi mereu ceea ce este tipic personalității tale, putând să rămâi unică oricând – chiar și atunci când vrei să folosești un glos de buze, dar și atunci când te hotărăști să apelezi la extensiile de gene.

Totuși, poți să ai în vedere că extensiile de gene reprezintă o tendință care nu se va invechi în perioada imediat următoare, astfel fiind un lucru pozitiv atât pentru femeile pasionate de frumusețe și modă, dar și de cele care doresc să facă pasul următor: deschiderea propriei afaceri, a salonului personal chiar la ele acasă, câștigând sume profitabile chiar atunci când își urmează pasiunea și fac ceea ce le aduce bucurie.

Sursa foto: unsplash.com


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus