News Mehedinti

O femeie a căzut de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental. Aceasta era căsătorită şi se cazase cu o zi înainte de Ziua Îndrăgostiţilor

O femeie a căzut de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental. Aceasta era căsătorită şi se cazase cu o zi înainte de Ziua Îndrăgostiţilor

Data: 14-2-2013

O femeie a căzut joi, când se sărbătoreşte Ziua Îndrăgostiţilor, de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental, criminaliştii urmând a stabili împrejurările în care aceasta a căzut, informează surse judiciare. Conform aceloraşi surse, femeia era căsătorită şi nu a lăsat niciun bilet în cameră pentru a-şi justifica gestul. Femeia avea 35 de ani şi se cazase la hotel miercuri, la ora 14.00, plătind aproximativ o sută de euro pe cameră, spun sursele citate. Din primele cercetări desfăşurate reiese că aceasta a vrut să se sinucidă, joi, când este sărbătorită Ziua Îndrăgostiţilor. 

Poliţişti audiază membrii familiei acesteia, la domiciliul lor.

Poliţiştii urmează a stabili dacă femeia, care este din Bucureşti, s-a sinucis sau a fost împinsă. Ea se cazase în hotel cu o zi înainte de Ziua Îndrăgostiţilor.

Faţă de alte hoteluri unde geamurile nu pot fi deschise, tocmai pentru a preveni astfel de tragedii, Hotelul Intercontinental, construit în 1976, are balcoane pe care clienţii le pot folosi, iar geamurile se pot deschide.

Corpul victimei a fost ridicat de cei de la Institutul Naţional de Medicină-Legală, pentru a i se face necropsia.

Mediafax.ro