News Mehedinti

OFICIAL: Gigi Becali va fi ELIBERAT CONDIŢIONAT

OFICIAL: Gigi Becali va fi ELIBERAT CONDIŢIONAT

Data: 6-3-2015

Gigi Becali va fi eliberat condiţionat, a decis, vineri, Tribunalul Medgidia. Dacă procurorii nu vor face recurs, Gigi Becali va fi pus în libertate după termenul legal de trei zile.

Gigi Becali s-a prezentat, vineri, în fața unei instanțe a Judecătoriei Medgidia, care a luat în discuție solicitarea de eliberare condiționată din penitenciar, după ce a executat aproximativ doi ani de închisoare.

Gigi Becali a mers, miercuri, în faţa Comisiei Naționale pentru Eliberare Condiționată, iar, la finalul ședinței în care a fost analizat dosarul latifundiarului din Pipera, acesta a fost informat că întrunește toate condițiile pentru a fi liber.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate, după ce a fost condamnat, pe 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionaleşi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Gigi Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia. El execută pedeapsa în regim deschis.În închisoare, Gigi Becali a scris două cărți, "Muntele Athos, patria Ortodoxiei” și "Becali şi Steaua", iar în februarie 2015 a anunțat că se apucă de o a treia carte, "Becali, Parlamentul Europei și Parlamentul României". Pentru fiecare dintre cărțile scrise, Gigi Becali a primit o reducere cu 30 de zile a pedepsei. RTV.net


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus